Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
romu yükleyebilim egeli hocamın yardımıyla :) şebekede iyileştirme olmuş rom cok stabil ve hızlı zaten sade android sevenlere tavsiye edilir rom da sorun yok
dediğiniz gibi yaptım olmadı yine görmüyor dosyaları cıkarıp kendim zip yaptım yine yok gelince mt hocam bakar linklere
artık sıkıntı yoksa benim telefonda sorun olabilir
ya benim telde bi sorun var yada baska bisey anlamadim ilk denedigim cm 12.1 romu gibi oldu cagrilar falan gec gelmeye basladi acayip kasiyor :) ne zamana paylasirsin hocam romu ?
hocam bir sorum daha olucaktı ana sayfada uygulamalar sayfasinda ve muzik calarda sensor hep kirmizi yaniyor ekrani kapatinca ve bi uygulamaya girince kapaniyor napabilirim bilginiz varmi ?
s.a hocam romu yükledim gayet stabil güzel bir rom sebeke göstergesi dışında başka sorun yok yukarıda çözümü söylemişsiniz ama ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
WhatsApp a girmeyince mesajlar gelmiyor bu sorunu yaşayan varmı veya cözümü bilen nette araştırdım yazılanları yaptım yine aynı uygulamaya girmeyince mesajlar gelmiyor
RE: [PORT][4.4.2] MIUI 7 - 5.11.12 TR GM Discovery II
Rom da ekranı acınca kilit ekranındayken yakınlık sensörü calısıyor kırmızı ışık şeklinde bu sorunu yaşayan varmı yada çözümünü bilen ?
RE: [PORT][4.4.2] MIUI 7 - 5.11.5 TR GM Discovery II
Birde bi sorun var son 4 saattir falan telefonun ekranini kataptigimda telefona reset atmak zorunda kaliyorum aclimiyor tekrar, boyle bi sorun yasayan varmi ?