Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapalı
Elimde Lenovo k6 note var ama
O ince anten kablosunun uçları koptu ve yeni alacam
Ama hiçbir yerde bulamadım herhangi bir anten kablosu alsam çalışır mı?
Bugün akşama doğru tabletin şarjı 58 59 filandi
4 gün boyunca da hiç kapanmamıştı bi kapatayım dedim şarjı birden 5 e düştü neden böyle oldu bunun bir çözümü var mı
Kapatmasam belki i şarjda gidecekti şarjı birden 5 e düştü
Telefona bunu yapınca kendi içinde root oluyor mu
1567591824
yav arkadaşlar aynısın yapıyom telefon açılmıyor
s4 yazısı geliyor telefon kendini geri kapatılıyor acil yardım
Arkadaşlar aliexpressten anakart kart siparişi verdim ve Türkiye'ye geldiğinde IMEI sini degistirmek gerekiyor
IMEI nasıl değiştirilir bilen var mı
Yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar S4 telefonun anakartı yandı ve yeni anakart almak istiyorum AliExpress den buldum 87 TL ama Türkiye'ye gelince gümrükten geçer mi
Vergi filan verir miyim
Kameranin düzeltilmesi mümkün mü acaba bu romu romu kuplaniyorum ama kamerası çalışan bir rom yüklemek istiyorum
Ama bu romu da beğendim bayadir kullanıyorum.
Kamerasını düzeltip tekrar yayınlama şansınız varsa lütfen
Yardımcı olun
1000 2000 TL arası dizüstü bilgisayar almak istiyorum hangi bilgisayarları tavsiye edersiniz
Evde genel kullanım amaçlı internet film vb şeyler yapmak için tavsiyeleriniz neler
Birde bu bilgisayar nasıl düşüncelerinizi söyler misiniz?
Asus E502SA-XX219T
Asus E502SA-XX219T
Tablet wifi ye bağlı birden kesiliyor konumu aç kapa falan filan sonradan tekrardan bir süre sonra tekrar geri bağlanıyor birşeyler indiriyorum bi bakmışsın bağlantı kesilmiş varsa bir çözümü lütfen yardımci olun
Instagram veya chorme, brave herhangi bir uygulamaya gireyim
Hemen uygulama durduruldu yazısı geliyor
Yada Instagram da iken 2 yada 3 gönderiye bakmadan hemen durduruldu yazısı geliyor bunun bir çözümü var mı acaba
Abi bu son uygulamalari normal tabletin kendi tusunu kullanabilme imkanımız var mı
Birde tabletle internete bağlanıyorum wifi ile 2 dk sonra sonra baglanba kopuyor wifi yerine gelip internetin ismine basıyorum öyle tekrardan bağlanıyorum
Bunun sürekli bağlı kalması için ne yapabiliriz
Bu arada...
Tabletle wifi ile internete bağlanıyorum ve hemen play oyunlar durduruldu diye uyarı geliyor tamam diyom ardından hep uyarı veriyir durduruldu diye
Bilen varsa yardım edebilir mi