Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@TheNexus kardesim haftada bir mi guncelleme vereceksin mesala bi uygulamada iken sms geldiginden bildirimden cevap verince ana ekrana atiyo gonder dedikten sonra sorun yok suanlik sim okumama sorununu da dedigin sekilde hallettik guncelleme yi merak ettim sadece :)
Ben beden 4 saat aldim peki onceden ilk zaman pili kotuydu nasi oluyo o anlamadim 100 kisiden 50 si nin bole diger 50 si benim gbi ne bicim is anlamadim
Yeni guncelleme ile mi aldin o ekrani ilk kurdugundan beri o kadarmi veriyor ekran :D
@nazimozturk10 yeni guncelleme ile mi o kadar ekran aliyorsun ilk kurdugun dan berimi :D
@TheNexus stock la ayni sonunda bi custom rom stock rom kadar ekran suresi veren rom buldum tSk tekrardan :emoji_slight_smile: sorunda yok bu arada romda cokta hizli :emoji_slight_smile:
Ayarladan uygulamarin nasil calisacagi ayarina gir ekolayzeri bul arka planda surekli calistir surekli uyanik tutma var bi degistirsene ben yaptim vermiyo daha saten kapadim onuda tikini uygulama icinden aktif degil yani onemlide degil :D