Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bölgede canlı tutun. lütfen bu işlemi yapın. amacım sadece youtube izlemek. tableti ayırma tv yapacam. youtube açılmıyor yav. portlanan android 7 yi yükledim ama hiçbir şey indiremiyorum. sdkart yok diyor
Cihaz tepki vermiyor sadece bilgisayara takınca tanıyor cihazı o kadar. İnternette bazıları tüm tuşlara basarken yükleme yapın demiş olmuyor. Naptıysam yükleme yapamadım. Sürekli 4032 hatası alıyorum. Çözen yada fikri olan varsa çok memnun olurum.
sorunu çözdüm tamamen normale döndü herşey. Adb komutları ile twrp yükledim. sonra da mdm ile rom kurulumu yaptım. Sorunun asıl kaynağı başka bi yerdeymiş bu arada. açma kapama flex kablosunu değiştirmiştim yerine düzgün lehimlenmemiş sanırım. Onu düzeltmem de sorunun çözümünde etkili oldu.
Yaptım çoktan ama olmuyor malesef.. Hatta adb konutlarına iyice bi göz attım. Cache temizle dedim şuan güvenli modda da açılmıyor. Thinkware yazıyor general mobile yazısı dönüyor. Siyah ekranda kalıyor. Sistem tamamen silindi sanırım. Adb komutları ile twrp yükledim recovery adıyla.. Yüklendi...
Arkadaşlar cihazı fabrika ayarlarına aldım, Yeniden başlattım, stok rom yükledim. Bataryayı söküp bekledim. Naptıysam güvenli moddan çıkmıyor. Başına gelen, bilen eden var mıdır? Çözüme yönelik bi fikir veren olursa gerçekten duamı alacak..
Arkadaşlar elimdeki e-tab4 güvenli moddan çıkmıyor. Başlarken recovery modda da açılmıyor. Bi fikri olan var mı nasıl çözeriz?
Denediklerim;
Yeniden başlattım, fabrika ayarlarına döndüm, stock rom attım. Bataryayı söküp bekledim.
bunları hangi aşamadayken yapmak gerekiyor? tablet pc bağlantı esnasında mı, tablet açıkken mi? hangi aşamasında?
birde senin tabletinin anakarttaki soketinde mi arıza var yoksa flex kablosunda mı? istersen makul fiyatlara tamirini yapabilirim veya parça temin de edebilirim..
Hükümetin taşeron yasasına döndü olay... çıkamadı bi türlü. Heralde yazılımla ilgili yolunda gitmeyen bişeyler oldu. Bir İptal mi söz konusu arkadaşlar?