Arama sonuçlarınız

1. S

Axon 7 qnc yedeği lazim

Çok teşekkür ederim hocam
  2. S

Axon 7 qnc yedeği lazim

Selam arkadaşlar zte axon 7 a2017 çin versiyon modeli için qnc yedeği lazim şebeke gitti qnc silindi elinde olan varsa acil yardım lütfen
  3. S

[EDL][UNBRICK] ZTE AXON 7 ALL STOCK ROMS

hocam müsaitsenit uzaktan yardım ile birde siz denermisiniz
  4. S

hocam kafayı yiyecem sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor
  5. S

Hocam tel hiç bi şekilde açılmıyor bootloder kilitli twrp yi nasıl yükleyeceğim zaten twrp yüzünden brick oldu tel
  6. S

hocam burdakinide denedim farklı sürümlerde denedim hiç biri işe yaramadı teli söktüm anakartı çıkardım test point noktasına dokundum tekrar toparladım yine aynı 9008 olarak görüyor pc teli yani edl moda geçiyor miflashta görüyor ama flash dediğimde hata veriyor yada ölece kalıyor ilerlemiyor...
  7. S

olmuyor hocam sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor
  8. S

ya arkadaşlar biri bana yardım etsin telefon aylardır kullanılmaz durumda açılmıyor bir türlü miflash yada başka sekilde rom yükleyemiyorum telefon edl moda giriyor pc 9008 olarak görüyor mi flash ile yüklemeye geçiyorum hata veriyor ilerlemiyor yükleme farklı miflash sürümleri denedim farklı...
  9. S

ZTE Axon 7 Bootloader Açma, ROOT ve TWRP Yükleme

kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildin mi sen hiç bir şey yapamıyorum kalıyo ölece
  10. S

Axon 7 A2017 versiyonu tamamen silinen stock rom.

yüklenmiyor hocam ya farklı pc de de denedim ama yok rom kurulmuyor ilerlemiyor error file too large hatası veriyor
  11. S

Axon 7 A2017 versiyonu tamamen silinen stock rom.

hocam bende 8.0 kurulu bootloader açamıyorum root yapamıyorum twrp yükleyemiyorum zte sunucuları kapatmış 7.1 e dönemedim 7.1 e nasıl dönerim edl romu denedim yüklenmedi