Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [5.8.13][EN/CN] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe
Hocam hepsini yaptım sırasıyla, benlik bir sorun yok. Neden böyle olduğunu hala anlamış değilim, telefonu sonunda açabildim, cwm recovery modunda eski romumu kurdum, mutluyum.
Kurarken hata aldım, Install abordon dedi, herhalde zip dosyası eksik yüklendi dedim, tekrar yükledim sd karta attım fakat telefonu şuan açamıyorum, ne yapmam lazım? Hiç bir türlü açılmıyor
Hocam ilgin için teşekkür ederim, direk MIUI V7 5.8.13 [EN/CN] indirip kurucam cwm recovery üzerinden, başka ek bir şey yapmam gerekiyor mu onu soruyorum.
Genel bir kurulum rehberi hazırlar mısınız, önceki sürümler ile kurulum denmiş fakat yine garantiye alalım. Pek anladığım söylenemez önceki sürümlerden.
Bir süredir araştırıyordum yaklaşık olarak iki hafta önce sorunun bundan olduğunu buldum fakat kaldırmadım. Şimdi burada yazılanları görünce kaldırma kararı aldım, teşekkürler.
Bende sürekli bunu görüyorum, kendi kendine uygulamaları kuruyor clean master gibi yardımcı programların hafıza kartına taşı uyarısıyla farkedebiliyorum. Fun Club adında bir uygulama yok, sistem uygulamalarına da baktım. Nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz.