Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ben. Mi5s plus sipariş ettim sorum şu bootloder kilidinin açmak gerklimi birde şu söyleniyor root recovery yüklemek için Çin romu gerrkiyormus benim cihazın global rom yüklü gelecek korkuyorum çin romu yukleyipte tekrar eskiye nasil dönerim diye rom işini seviyorum simdiden...
arkadaşlar nasip olursa mi5 s pulus alacağım rom isini com seviyorum acaba bu modele root atıp twrp nasıl yüklenir boot kilidi varmi varsa nasıl açılır birde orijinal yazılıma nasıl dönerim yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler
Xda da var birtane onu yuklemiyor nedense birde s6 diger modellerine iyumlu glb birkactane degisik modeli var s6 nın nedense s6 icin fazla rom cikmiyor cm tarzinda buda samsungun kaynak kodlarini paylasmamis olmasiymis glb ben rom yuklemeyi cok seviyorum ama s6 da kısıtlı cok üzücü bisey pisman...
RE: [STOCK] [BUMPED] [V30B] [6.0] [D855] [2015-12-30]
Ben twrp rocovery den kurdum ama butun wipeleri yaptim bir turlu acilmiyor yedekten geri bile donmuyor ceyonegen yukledim onun uzerinden yedegimi geri yukledi bunu kurmama yardim edin lutfen
Kardes cm tabanli romlar hizli olur ama sarzi ucurur twrp recovery gir butun vipeleri yap temiz kurulum yap birde gapp dogru secim yap tekrar yukle sorun duzelicektir