B BlackWarrior Original poster Kayıtlı Üye 7 Kas 2015 29 0 28 Kas 2015 #1 rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ?
darx Yasaklı Üye 3 Tem 2015 411 128 28 Kas 2015 #2 BlackWarrior' Alıntı: rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... Hangi recovery?
BlackWarrior' Alıntı: rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... Hangi recovery?
B BlackWarrior Original poster Kayıtlı Üye 7 Kas 2015 29 0 28 Kas 2015 #3 darx' Alıntı: BlackWarrior' Alıntı: rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... Hangi recovery? Genişletmek için tıkla ... cyanogen recovery
darx' Alıntı: BlackWarrior' Alıntı: rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... Hangi recovery? Genişletmek için tıkla ... cyanogen recovery
darx Yasaklı Üye 3 Tem 2015 411 128 28 Kas 2015 #4 BlackWarrior' Alıntı: darx' Alıntı: BlackWarrior' Alıntı: rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... Hangi recovery? Genişletmek için tıkla ... cyanogen recovery Genişletmek için tıkla ... Wipeları yaptın mı?
BlackWarrior' Alıntı: darx' Alıntı: BlackWarrior' Alıntı: rom dosyasını seçiyorum biraz yükleniyor sonra install failed diyor beyler ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... Hangi recovery? Genişletmek için tıkla ... cyanogen recovery Genişletmek için tıkla ... Wipeları yaptın mı?
A Atakan58 28 Kas 2015 #5 Wipe işlemleriyle alakası yok. Konuya atılan mesajları okuyun. Aynı sorunu birçok kişi yaşadı. Mesajlardan faydalanın.
Wipe işlemleriyle alakası yok. Konuya atılan mesajları okuyun. Aynı sorunu birçok kişi yaşadı. Mesajlardan faydalanın.
B BlackWarrior Original poster Kayıtlı Üye 7 Kas 2015 29 0 28 Kas 2015 #6 Atakan58' Alıntı: Wipe işlemleriyle alakası yok. Konuya atılan mesajları okuyun. Aynı sorunu birçok kişi yaşadı. Mesajlardan faydalanın. Genişletmek için tıkla ... maalesef göremedim link atabilirmisiniz ?
Atakan58' Alıntı: Wipe işlemleriyle alakası yok. Konuya atılan mesajları okuyun. Aynı sorunu birçok kişi yaşadı. Mesajlardan faydalanın. Genişletmek için tıkla ... maalesef göremedim link atabilirmisiniz ?
A Atakan58 28 Kas 2015 #7 http://forum.turkdevs.com/konu-5-1-1-cm12-1-general-mobile-4g-cyanogenmod-12-1.html?pid=50526#pid50526 5-6-7 Sayfaları inceleyin. Oralardaydı. Rom Konusundan devam edin. KONU KİLİT
http://forum.turkdevs.com/konu-5-1-1-cm12-1-general-mobile-4g-cyanogenmod-12-1.html?pid=50526#pid50526 5-6-7 Sayfaları inceleyin. Oralardaydı. Rom Konusundan devam edin. KONU KİLİT