[5.1.1] General Mobile Discovery II+ Lolipop 5.1.1 CyanogenMod 12.1 Kamera Fix

• Konbuyu başlatan excalabur
  • Başlangıç tarihi
E

excalabur

Merhaba Arkadaşlar 

Uzun Uğraşlar Sonunda
[5.1.1] General Mobile Discovery II+ Lolipop 5.1.1 CyanogenMod 12.1 Kamera Kayıtı Çalıştırdım
Ön Kamera Çalışıyor Kayıt Yapıyor
Recoveryden Direk Flashlayabilirsiniz Wipe Yapmadan
NOT:İzinsiz Hiçbir Yerde Kullanılamaz

Kuruldukdan Sonra

1=Telefon Yeniden Optimasyon yapacak ve Açılacak
2=Camera Olan yenisi Kayıtı mp4 olarak kayıt ediyor
3=5DK kayıt yaptım Galeriden Oynattım ses var media info'suna baktım 1280:720 yazıyor
Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İysi bu 
Hayırlı Olsun

Link:https://yadi.sk/d/yVgoll2IkoVhz

Resimler
VXvE0v.jpg

Hocam kurdum ama gene video çekmiyor kaydet diyorum başarısız diyor

Theimam' Alıntı:
Hocam kurdum ama gene video çekmiyor kaydet diyorum başarısız diyor
[font='Open Sans', sans-serif]Romdakini değil Camera Olanı Çalıştırıp kayıta tıklayıp sonlandıracağın zaman önce yeşil ok basıp sonra saveye tıklayacaksın hepsi bu[/font]

[font=Open Sans, sans-serif]Şu Anda Sadece 720p Çekiyor
[/font]

Sizin camera yazan uygulama yüklenmemiş flaslarken elden de yükleniyor ne yapabilirim

Theimam' Alıntı:
Sizin camera yazan uygulama yüklenmemiş flaslarken elden de yükleniyor ne yapabilirim

[font='Open Sans', sans-serif] 5.1.1] General Mobile Discovery II+ Lolipop 5.1.1 CyanogenMod 12.1 bu roma yüklüyorsun değilmi[/font]

Evet telefonum Discovery 2+
Cm12.1 Lollipop 5.1.1 ROM var
4pda daki rom

Sizin paylaştığımız ROM da mesaj atmaya kalkınca com.android.phone durdu hatası veriyor
Ses kayıt yapmıyor
Bide arada hattı okumamasızlık yapıyor

O yüzden bu romu kurdum

Theimam' Alıntı:
Evet telefonum Discovery 2+
Cm12.1 Lollipop 5.1.1 ROM var
4pda daki rom

Sizin paylaştığımız ROM da mesaj atmaya kalkınca com.android.phone durdu hatası veriyor
Ses kayıt yapmıyor
Bide arada hattı okumamasızlık yapıyor

O yüzden bu romu kurdum

Ben bu fixi 4pda daki romv3 olana vermedim kendi yaptığıma verdim çünki romu kötüleyenler olduğu için nazikce söylemek varken bu rom o rom değil gibi 5.1.1 yeni rom uğraşıyordumki baktım 2 tane birden çıkınca bıraktım ve bu romların Linkini http://bbs.tclmobile.com.ve 4pda Dahil v2 sini 2ay önce birçok arkadaşa verdim  v3 zaten 1ay önceden çıktı belkide sende olabilirsin Önemli Değil  ben şu anda bu romu veremem dedim çünki hataları var düzeltip veya başka lolipop portuyla uğraşıyordum olay bu

Peki sizin romu düzeltip yeniden paylaşacakmısınız

Sizin ROM bundan daha iyidi daha hızlı ve seriydi o hatalar düzeyde ben gene sizin roma gecerim gayet güzeldi çünkü

Theimam' Alıntı:
Peki sizin romu düzeltip yeniden paylaşacakmısınız

Sizin ROM bundan daha iyidi daha hızlı ve seriydi o hatalar düzeyde ben gene sizin roma gecerim gayet güzeldi çünkü

5.1.1 AICP For MT6592 BETA 6 Bu Romla Uğraşıyordum Fakat bıraktım bu veya başka olabilir bilemiyorum tekrar emek verip uğraşayımmı

Bence uğraşın en azından rastgele bir ROM aramayız sağlam bir ROM yüklemiş oluruz
O dediğiniz aicp romu indirdim bugün yükledim tel brick oldu bende tekrar öbür romu yeniden yüklemek zorunda kaldım