FoggyFa' Alıntı:ayarlardan girip kapatmayı denediniz mi
abimin telefonundada CM12.1 kurulu bildirim çubuğundan kapanmıyordu bir ara ayarlardan wifiye girip kapatınca oluyordu sadece ondan dedimbgenc' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:ayarlardan girip kapatmayı denediniz mi
Wi-Fi ayarlarından mi?? E yâni...
Ordan kapattigim halde kapanmadigi için sorun var diyorum zaten.
bgenc' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:ayarlardan girip kapatmayı denediniz mi
Wi-Fi ayarlarından mi?? E yâni...
Ordan kapattigim halde kapanmadigi için sorun var diyorum zaten.
bgenc' Alıntı:Tam olarak neyin çözüm olduğunu bilmiyorum ama disable ettiğim bazı programlar vardı. Onları tekrar enable ettim. Sonra WiFi'i açtım, kapattım. Sonra programları tekrar disable ettim. Şimdi Wifi olayı çözüldü. Tahminim, disable ettiğim programlardan birisi o sırada WiFi'dan birşeyler indiriyordu. Birden program disable olunca o açık port'ta kaldı öyle. Şimdi sorun yok. Yalnız bu sefer de telefon devamlı awake modunda takıldı
Daha tam anlaşamadık marshmallow'la ama bakalım bir arayol bulucaz inşallah![]()
bgenc' Alıntı:Tam olarak neyin çözüm olduğunu bilmiyorum ama disable ettiğim bazı programlar vardı. Onları tekrar enable ettim. Sonra WiFi'i açtım, kapattım. Sonra programları tekrar disable ettim. Şimdi Wifi olayı çözüldü. Tahminim, disable ettiğim programlardan birisi o sırada WiFi'dan birşeyler indiriyordu. Birden program disable olunca o açık port'ta kaldı öyle. Şimdi sorun yok. Yalnız bu sefer de telefon devamlı awake modunda takıldı
Daha tam anlaşamadık marshmallow'la ama bakalım bir arayol bulucaz inşallah![]()