T Tmqnq Kayıtlı Üye 12 Mar 2016 #1 12 Mar 2016 #1 Arkadaşlar 6.0 stock kurdum fakat telefon hakkında bölümünde sistem güncellemeleri görünmüyor (rom kaan kulhanlinın) yardım edermisiniz ?
Arkadaşlar 6.0 stock kurdum fakat telefon hakkında bölümünde sistem güncellemeleri görünmüyor (rom kaan kulhanlinın) yardım edermisiniz ?
E eskiyapar Aktif Üye 12 Mar 2016 #2 12 Mar 2016 #2 Cvp: 6.0 Stock Rom Güncelleme almıyor Tmqnq' Alıntı: Arkadaşlar 6.0 stock kurdum fakat telefon hakkında bölümünde sistem güncellemeleri görünmüyor (rom kaan kulhanlinın) yardım edermisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Sistem güncellemesi menüsü yoksa yapacak bir şey yok. Yeniden rom kurmaniz gerekir. Eğer o menü var, güncelleme almiyorsa daha sonra alır, geçici sorun olabilir. Ayrıca Kaan Külahlı, külhanlı değil.
Cvp: 6.0 Stock Rom Güncelleme almıyor Tmqnq' Alıntı: Arkadaşlar 6.0 stock kurdum fakat telefon hakkında bölümünde sistem güncellemeleri görünmüyor (rom kaan kulhanlinın) yardım edermisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Sistem güncellemesi menüsü yoksa yapacak bir şey yok. Yeniden rom kurmaniz gerekir. Eğer o menü var, güncelleme almiyorsa daha sonra alır, geçici sorun olabilir. Ayrıca Kaan Külahlı, külhanlı değil.
W Wes Administrator 12 Mar 2016 #3 12 Mar 2016 #3 Gidip Kaan Külahlı'dan yardım alabilirsin, ROM onun. Konu Kilit.