Merhaba. Hayır. Zaten bu cihaza şuan, en son güncelleme olarak 7.1.1 verilmiş durumda.Rom güncelleme alıyor mu?
Şarjı çok çabuk bitiyor bir çözüm bulabilir miyiz?Merhaba. Hayır. Zaten bu cihaza şuan, en son güncelleme olarak 7.1.1 verilmiş durumda.
Ne kadar çabuk bitiyor? Bir günü çıkarmazmı?Şarjı çok çabuk bitiyor bir çözüm bulabilir miyiz?
Çıkarır sürekli kullanılmazsa. Mesela ben oyun oynuyorum eski rom a göre daha hızlı bitiyor şarjı.Ne kadar çabuk bitiyor? Bir günü çıkarmazmı?
15.28 den beri şarjda şarjı sadece %22 doldu. Şu an saat 16.37. Üzülerek eski roma dönüyorum.Çıkarır sürekli kullanılmazsa. Mesela ben oyun oynuyorum eski rom a göre daha hızlı bitiyor şarjı.
[doublepost=1534940895,1534933996][/doublepost]Şarjı çok yavaş dolup çok hızlı bitiyor. 20 dakikada sadece %3 doldu. Kronos sizde de öyle mi?
Merhaba. Bende yok böyle bir sorun.Çıkarır sürekli kullanılmazsa. Mesela ben oyun oynuyorum eski rom a göre daha hızlı bitiyor şarjı.
[doublepost=1534940895,1534933996][/doublepost]Şarjı çok yavaş dolup çok hızlı bitiyor. 20 dakikada sadece %3 doldu. Kronos sizde de öyle mi?
[doublepost=1534945068][/doublepost]
15.28 den beri şarjda şarjı sadece %22 doldu. Şu an saat 16.37. Üzülerek eski roma dönüyorum.
slm
yükleme aracında when restore finished press enter yazıyor, enter e bastım yarım saattir bekliyorum.sorun ne olabilir?
Merhaba. Bu kaynak belirtip, buradaki linki paylaşabilirsiniz.Kronos linki paylaşabilir miyim?
Merhaba. İlkinde basmamışsınızdır tuşa.slm
yükleme aracında when restore finished press enter yazıyor, enter e bastım yarım saattir bekliyorum.sorun ne olabilir?
[doublepost=1534972764,1534971720][/doublepost]
space e basmak gerekiyormuş :emoji_slight_smile:
Benim kameram çalışıyordu hiçbir sıkımtı yoktu. Ancak ben eski roma döndüm. Senin şarj hızın nasıl?Ceo kamera başarısız hatası alıyorum, başka bir sorun görmedim şu ana kadar.
Furkan senin kamera çalışıyormu?
[doublepost=1534976006,1534975909][/doublepost]Tam 3 kez bastım ceo, orda bi sorun var.
Merhaba. Kurulumda hata yapmışsınız. Aracı arşivden tekrar çıkarın. İşlemi baştan uygulayın. Dikkat edin. :emoji_slight_smile:10 dakikada %7 oldu benimki
[doublepost=1534981393,1534980431][/doublepost]Ceo hızlı ayarlardan fenere tıklayıncada açılamıyor.kamera ışığı başka bir uygulama tarafından kullanılıyormuş. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?
Merhaba. Önümüzdeki bir sene boyunca herhangi bir projem olmayacak bu cihaza yönelik. Ayrıca Samsung, on5 2016 için Ocak 2019'da Android 8 Oreo yayınlayabilir. Belki GApps ve dil sorunu olmaz romda.Kronos ilerleyen zamanlarda 6.0.1 için Türkçe ve sorunu olmayan bir rom hazırlayabilir misin?
Merhaba. O kırmızı yazılardan SS alabilir miyim?Slm kronos
İkinci kez dikkatli bir şekilde yükledim ,kamera yine çalışmıyor. gözüme çarpan 2 tane hata var. twrp yüklerken ekranda kırmızı yazılar çıkmıştı ama yüklendi. ne yazdığını hatırlamıyorum. Birde yükleme aracında sd card can't open gibi bir hata veriyor. 20 Satır gibi bu çıkıyor. Ne yapabilirim?
Teşekkürler kardeşim.Eline sağlık Kardeşim :emoji_slight_smile:
Genelde G5520 modeli öncelikli oluyor sizce g5510 modeli de alır mı?Merhaba. Önümüzdeki bir sene boyunca herhangi bir projem olmayacak bu cihaza yönelik. Ayrıca Samsung, on5 2016 için Ocak 2019'da Android 8 Oreo yayınlayabilir. Belki GApps ve dil sorunu olmaz romda.