Bunlar hata değil yükleme işlemi zatenPardon kronos, kırmızı yazılar odinde değil twrp de format data yaparken olması lazım. yükleme aracının hatalarını eve gidince ss atıcam.
[doublepost=1535054483,1535042612][/doublepost]Slm Kronos bu hatalar var yükleme aracında sd kartı formatlayıp denedim ama fayda etmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 342
Yanlış görmüşüm yükleme de benzer şekildeydi anlaşılan herkesin farklı bir problemi var rom ile ilgiliBunlar hata değil yükleme işlemi zaten :emoji_slight_smile:
Odin ve twrp de auto reboot un tikini kaldırıp tek seferdemi yükleyeceğiz?Beyler. Hataların sebebi kurulum yaparken sisteminizde hata olmasıdır. TWRP ile format data yapın. Reboot recovery yapın. Aracı arşivden tekrar çıkarın. Modifiye etmeyin, dosyaları değişmeyin. Kabloyu tekın ve sadece istenilen yerlerde tuşlara basın. Kurulum düzgün olursa hiçbir hata çıkmaz.
Odin ve twrp de auto reboot un tikini kaldırıp tek seferdemi yükleyeceğiz?
Stock rom atın. İlgili konudan TWRP yükleyin. Ardından TWRP'yi açın. USB bağlayın. Kurulum aracını çalıştırın.Anlamadım, isimle ne demek?
Merhaba. Format data yapmamışsınız. Wipe>Format Data kısmına girin. "yes" yazıp onaylayın. İşlem bitince reboot recovery yapın ve kurulumu başlatın.slm. dosyaları yeniden indirip herşeyi baştan yaptım. format data yaptığımda bu hatalar çıkıyor kronos, dataya bağlanamıyor.
Merhaba. Install kısmına girin. Select Storage kısmından dahili depolamayı seçin. Ardından Wipe>Advanced Wipe kısmından tüm kutuları işaretleyip onaylayın. Sonra Wipe>Format Data yapın. Ardından reboot recovery yapın. Kurulumu başlatın.aynısını yaptım kronos
[doublepost=1535129883,1535129691][/doublepost]sonuç değişmiyor
[doublepost=1535130933][/doublepost]full temizlik yapıp baştan başlasam faydası olurmu
Her şeyi anlattığın gibi yapıyorum kronos. 6 senedir rom yüklüyorum .Telefona full format atmak için başka bir yöntem biliyormusun?Bir yerde eksik bir şey yapıyorsunuz. :emoji_slight_smile:
stock rom'u yüklemeden önce samsung'un orjinal recoverysinden wipe data ve cache yaptın mı?Her şeyi anlattığın gibi yapıyorum kronos. 6 senedir rom yüklüyorum .Telefona full format atmak için başka bir yöntem biliyormusun?
[doublepost=1535194192,1535194043][/doublepost]Odin ve twrp de yeniyim. Odinde böyle bir imkan varmı.
odinleAnlamadım, isimle ne demek?
Hayır yapmadım. Gereklimi?stock rom'u yüklemeden önce samsung'un orjinal recoverysinden wipe data ve cache yaptın mı?