[8.1.0][MAGISK][on5xlltezc][G5510]ROOT for Galaxy on5

Kronos

Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi
Original poster
Yönetici
25 Mar 2016
2,387
2,165
Ağrı
Cihaz
Poco X3 NFC | surya
ROM
ArrowOS v11.0 | R
Galaxy on5 için root atma anlatımı aşağıdadır.

Uyarı!
Bu konudaki hiçbir içerik, geliştiricinin izni alınmadan paylaşılamaz, kullanılamaz, proje üzerinde düzenleme yapılamaz. Konudaki bütün veriler TurkDevs'e aittir.

1. Samsung USB sürücülerini yükleyin. (Install Samsung USB drivers.)
2. Odin3 yükleyin. (Install Odin3.)
3. patched_boot.img.tar dosyasını indirin. (Download this file; patched_boot.img.tar)
5. Dosyayı Odin ile cihazınıza yükleyin. (AP) (Install the file with Odin to your device. (AP))
6. Mutlu son. (Happy ending.)

Bağlantılar (Links);
1.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

2.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

3.

[md5: 62cdcd0ce368f3c1c5d299128b0c7213]
[sha-1: a5b37a2d39823f50d0584e42cf4b092aa163b9db]

after root..what next?: Rolleyes:: Rolleyes:: Rolleyes:

i'm only interesting because what i can just flash by odin..i don't have any experience of cooking rom..
go..go..go ..
i'll waiting..
[doublepost=1542468811,1542468632][/doublepost]it's okey if can't install gapps..just downgrade..very simple..

i'm only interesting because what i can just flash by odin..i don't have any experience of cooking rom..
go..go..go ..
i'll waiting..
[doublepost=1542468811,1542468632][/doublepost]it's okey if can't install gapps..just downgrade..very simple..
Yeah already if doesn't be too, Nougat is good. :emoji_slight_smile:

whatever happened turkdevs is awesome..especially you..
[doublepost=1542528935,1542472219][/doublepost][QUOTE = "Kronos, posting: 168338, anggota: 37636"] Nougat bagus. : Emoji_slight_smil ke:[/ QUOTE]
Ngomong-ngomong saya still choose oreo without gapps..say no to downgrade..
[doublepost=1542946212][/doublepost]good news..where are you?

Galaxy on5 için root atma anlatımı aşağıdadır.

Uyarı!
Bu konudaki hiçbir içerik, geliştiricinin izni alınmadan paylaşılamaz, kullanılamaz, proje üzerinde düzenleme yapılamaz. Konudaki bütün veriler TurkDevs'e aittir.

1. Samsung USB sürücülerini yükleyin. (Install Samsung USB drivers.)
2. Odin3 yükleyin. (Install Odin3.)
3. patched_boot.img.tar dosyasını indirin. (Download this file; patched_boot.img.tar)
5. Dosyayı Odin ile cihazınıza yükleyin. (AP) (Install the file with Odin to your device. (AP))
6. Mutlu son. (Happy ending.)

Bağlantılar (Links);
1.

2.

3.

[md5: 62cdcd0ce368f3c1c5d299128b0c7213]
[sha-1: a5b37a2d39823f50d0584e42cf4b092aa163b9db]
2019 da oreo romu çıkacak demiştin ceo. araştırdım çıkacakmış diye ama g5510 için çıkmış zaten. peki 2019 da çıkacak olan nedir?

2019 da oreo romu çıkacak demiştin ceo. araştırdım çıkacakmış diye ama g5510 için çıkmış zaten. peki 2019 da çıkacak olan nedir?
Merhaba. Şirket, Ocak 2019 demişti. Gaza gelmişlerse demek, erken çıktı rom. :)

g

gapps'sız yine :( 1 kasımda çıkmış. acaba gapps paketi yükleyip bize sunma şansınız var mı?
Merhaba. Romda GApps ve Türkçe dil yok, yine. GApps flaşlamak sorunu çözmüyor, yine. Nougat romda da aynı sorunlar vardı. Bu yüzden rom portladık. Bakalım. Oreo da portlarsak iyi olur. Ama bi beklenti oluşmasın bu sefer. :) İyi günler.

• Like
Tepkiler: furkan.c
please help me! i cant enter to download mode.

how i fix it?

Odin ile download modda root atmayı başlatınca telefonda çince yazılarla bir hata veriyor. Root atamıyorum acil yardım pls

Odin ile download modda root atmayı başlatınca telefonda çince yazılarla bir hata veriyor. Root atamıyorum acil yardım pls
Merhaba. Bahsettiğiniz sorunla ilgili detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Root atmayı başlatınca telefonda mavi arkaplanda beyaz renkli çinçe yazılar oluyor. Odinde de en altta RQT_CLOSE yazıyor. İşlem yapılmıyor
[automerge]1556441658[/automerge]

[automerge]1556441719[/automerge]
Resimk nasıl atılıyor bilmiyorumda kusura bakmayın :d

Son düzenleme: