ibrahimtokalp Original poster Kayıtlı Üye 10 Eyl 2017 10 0 Mersin Cihaz Samsung Galaxy S6 ROM Orjinal 7 Eki 2019 #1 Cihazıma stock rom kurduktan sonra açtım ve ağda kayıtlı değil hatası aldım. IMEI numarasını da kontrol ettim bir sıkıntı yoktu. Çözümü nedir?
Cihazıma stock rom kurduktan sonra açtım ve ağda kayıtlı değil hatası aldım. IMEI numarasını da kontrol ettim bir sıkıntı yoktu. Çözümü nedir?
bysalihidriscan Samsung Yönetici Yönetici 19 Eyl 2015 784 578 İstanbul Cihaz Note7 FE ROM Şuan Stock 7 Eki 2019 #2 Efs bölümünü bozmuşsunuz box üzerinden tekrar efs repair yapılması gerekli bu işlem için telefon tamiri yapan bir yere müracaat etmenizi öneririm. Tepkiler: ibrahimtokalp
Efs bölümünü bozmuşsunuz box üzerinden tekrar efs repair yapılması gerekli bu işlem için telefon tamiri yapan bir yere müracaat etmenizi öneririm.
ibrahimtokalp Original poster Kayıtlı Üye 10 Eyl 2017 10 0 Mersin Cihaz Samsung Galaxy S6 ROM Orjinal 8 Eki 2019 #3 bysalihidriscan' Alıntı: Efs bölümünü bozmuşsunuz box üzerinden tekrar efs repair yapılması gerekli bu işlem için telefon tamiri yapan bir yere müracaat etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim
bysalihidriscan' Alıntı: Efs bölümünü bozmuşsunuz box üzerinden tekrar efs repair yapılması gerekli bu işlem için telefon tamiri yapan bir yere müracaat etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim