akıllı saat programını 6.0 ve öncesi çalıştırıyor 7.0 ve sonrası çalıştırmıyor

gm 5 plus nasıl bir telefon

• Kullanılan toplam oy
    7

mslkdn283

Original poster
Kayıtlı Üye
12 Haz 2017
13
6
43
Cihaz
gm 5 plus d
akıllı saat programını 6.0 ve öncesi çalıştırıyor 7.0 ve sonrası çalıştırmıyor ne yapmam lazım bilen var mı arkadaşlar..

• Like
Tepkiler: chevat
akıllı saat programını 6.0 ve öncesi çalıştırıyor 7.0 ve sonrası çalıştırmıyor ne yapmam lazım bilen var mı arkadaşlar..
Dediğin doğrudur-bildiğim kadar nougat romların hepsini denedim alarmı kurup kapattım hiç birinde telefon kapalıyken açılmadı çözümü varsa bencede güzel olur

Uygulama android sürümünü desteklemiyor.Yapabileceğiniz birşey yok.Geliştiricisi uygulamayı ne zaman düzeltirse o zaman kullanıcaksınız.

Uygulama android sürümünü desteklemiyor.Yapabileceğiniz birşey yok.Geliştiricisi uygulamayı ne zaman düzeltirse o zaman kullanıcaksınız.
onu biliyoruz zaten geliştirici değil nougatların hepsinde var sadece bir romdan kaynaklanmıyor

Bende onu diyorum.Nougatların hepsinde böyle bir sorun varsa geliştiricisi Nougata uygun hale getirinceye kadar bekliceksiniz.Bunu belirttim.

Bende onu diyorum.Nougatların hepsinde böyle bir sorun varsa geliştiricisi Nougata uygun hale getirinceye kadar bekliceksiniz.Bunu belirttim.
Tamam doğrudur buda olursa çok iyi olacaktır alarmı kullanan ama telefonu mecbur kapatamayanlar için.

peki kardeş biz apk edit programlarıyla vs. müdahale edip düzenleme yapamazmıyız, bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba?

peki kardeş biz apk edit programlarıyla vs. müdahale edip düzenleme yapamazmıyız, bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba?
bu apk ile olan bir sorun değil kernelden kaynaklanıyor onuda bilen Hocalardan biri uğraşması gerek

bu apk ile olan bir sorun değil kernelden kaynaklanıyor onuda bilen Hocalardan biri uğraşması gerek

peki bilen birini tanıyor musun kardeş saati aldım, apk uyum sağlamadığı için kullanamıyorum, üretici lavuklarada mesaj attım ilgilenen yok
yardımcı olursan sevinirtim