[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

• Konbuyu başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi
Naruto bleach one piece great teacher onizuka türk dizileri pek sevmem yabancı da fazla izlenem anime dışında anime manyagiyim bu saydiklarimin dışında yüzlerce sini takip edip izliyorum

Devamlı Olarak Baktıklarım :)
Game Of Thrones - Person Of İnterest - Supernaturel - Arrow - Flash - Doctor Who
Forever - The Walking Dead - Originals - ızombie - Agents Of Shield - Gotham - vikings - Atlantis
Bayada Diziye Bakıyormuşum Daha Ara Verilen Dizileri Yazmadık o_O

1:The Walking Dead(Ailecek bakıyoruz küçük oğlum 5 yaşında dizi müziği başlayınca ''baba wolkin deek başladı''diyor.Ayrıca millet alıştı zombilerden kimse korkmuyor.  :D )
2:Game of Thrones
3:The [font='Open Sans', sans-serif]Flash[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]4:[font='Open Sans', sans-serif]Forever[/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]5:[font='Open Sans', sans-serif]Gotham[/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]6:V[font='Open Sans', sans-serif]ikings[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]7:Hell on Whells[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]8:12 monkeys[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]9:Marco Polo (şiddetle tavsiye ederim adamlar yapıyor.1.sezonu bitti.Ayrıca bölümlerinden birinde Haşhaşileri de anlatıyor.  :rool: )[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]10:Scorpion[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]11:The 100 (Tavsiye ederim güzel bilim kurgulardan)[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]12:The Last Man on Earth (Tam bir bahtsız Bedevi)[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]13:The Last Ship[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]14:Z Nation (Walking Dead kadar güzel olmasa da içinde komedi unsurları da olan zombi dizisi)[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]15:Endeavour (Tavsiye ederim ama biraz yavaş ilerler.Kaliteli bir yapım.Polisiye severler izlesin.)[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]16:Fargo[/font][/font][/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]17:Resurrection[/font][/font][/font][/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Abartmadım inşallah  :rool: [/font]

Suan izlediğim tek dizi supernatural :D On numara dizi.Dün akşam 3.sezona geçtim yazla birlikte 10 sezon biticek ins :rool:

The Flash , Arrow , Sherlock (Bitirdim 4.sezonu bekliyorum) , Teen Wolf izlemeye başlayacağım.Tavsiye edenleri çok :D

hanedan43' Alıntı:
Dexter (2006–2013)
9 sezon çıkma ihtimali var mı ?

süper bir dizidir.:)

Hocam dizi final yapalı 2 yıl oldu, artık çıkmaz.  Çıksa da bir nane olmaz o finalden sonra. Çok seviyorum ama o diziye o final yakışmadı. 

Silicon Valley // last man on earth baya güzel komik dizilerdir ek olarak bunları söylebilirim.

Snake™' Alıntı:
Korku Filmi: Ruhlar Bölgesi Ve O Yönetmenin Bütün Filmleri Adam Yazıyo Süper.
az önce 1 i izledim harikaydı şimdi 2 yi izliyeceğim gerçekden çok güzel ama başlar sıkıcı son kısımlar çok sarıyor hele sonunun açık bırakılmış hali dahada bir meraklandırıyor şimdi 2 yi izleyeceğim :)

who am ı
Hayatımda izledim en iyi filmdi diyebilirim

İzlediğim, izlemekte olduğum yada başladığım fakat daha sonra iptal olan diziler : Tıkla

DarkLegend™' Alıntı:
Link atar mısın Who Am I için :) @JRLejoyner
http://filmakinesi.net/who-am-i-izle.html
Mutlaka izleyin, siteyi de takip edin :gl: 

Mr.Robot pilot bölümü var şuan internette, farkli estetik standartın dışında çok güzel bir dizi. 1 saatinizi ayırın bakın türünü sevmeyenler olabilir saygı duyarım ama hayran kalacaksınız :)

Ben de efsane demedim ama öyle yorumlarla başladım. Çok sıkıcı da değil o yüzden öneririm dedim.