Android 7 den 8.1 update yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusi_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusi_42

Original poster
Kayıtlı Üye
9 Ağu 2016
5
0
40
Selamlar. 7.0 dan 8.1 otomatik udate'i yapmak istiyorum. Bunula ilgili birkaç sorum vardı.
  • Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
    rileri yedek almak gerekli mi ? yada yüklü,uygulamarla ilgili dikkat edilmesi gereken bir durum varmıdır.
  • Daha sonra cihazı sıfırlamak istediğimde 7.0 tekrar 8.1'e update yaparak mı geçmek gerekecek yoksa bu güncell
    Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
    e room kısmında kaydediliyor mu.
Teşekkürler

Biraz daha açar mısın?

Biraz daha açar mısın?
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Moto g5 kullanıyorum 7.0 kurulu 8.1 oreo güncellemsini alıyor. indirp kurarsam fortmat atma gibi bir durumdaki gibi verilerin silinebilecegni düşünyordum ama sanırım öyle birşey olmuyor ?
İkinci sorumda da ileride telefonu sıfırlamak - formatlamak istediğimde işlem sonunda acaba 8.1 oreo ile mi kurulacak yoksa 7.0 kurulu gelip tekrar 8.1'e update yapmak mı gerekecek diye merak etmiştim. ?
[doublepost=1543845401,1543776400][/doublepost]Güncellemeyi yaptım. Telefonda uygulamalar ve dosylar silinmedi fakat. Bankacılık gibi uygulamalar yeniden aktivasyon istedi teşekkürler.