U UtkuAblakTR Original poster Aktif Üye 22 Eyl 2015 290 42 13 Ocak 2016 #1 4Pda Sitesinde gördüğüm resim
B ByEgeLi 13 Ocak 2016 #2 RE: Android Öne MİUİ 7 kernel hazir olduguna gore rom yakinda buralarda olur
U UtkuAblakTR Original poster Aktif Üye 22 Eyl 2015 290 42 13 Ocak 2016 #4 RE: Android Öne MİUİ 7 Rygebin' Alıntı: Bu Find Yonat dimi.. Genişletmek için tıkla ... Evet Herhalde
RE: Android Öne MİUİ 7 Rygebin' Alıntı: Bu Find Yonat dimi.. Genişletmek için tıkla ... Evet Herhalde
R Rygebin 13 Ocak 2016 #5 RE: Android Öne MİUİ 7 UtkuAblakTR' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Bu Find Yonat dimi.. Genişletmek için tıkla ... Evet Herhalde Genişletmek için tıkla ... Hayır değil. Winfred.
RE: Android Öne MİUİ 7 UtkuAblakTR' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Bu Find Yonat dimi.. Genişletmek için tıkla ... Evet Herhalde Genişletmek için tıkla ... Hayır değil. Winfred.
U UtkuAblakTR Original poster Aktif Üye 22 Eyl 2015 290 42 13 Ocak 2016 #6 Rygebin' Alıntı: UtkuAblakTR' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Bu Find Yonat dimi.. Genişletmek için tıkla ... Evet Herhalde Genişletmek için tıkla ... Hayır değil. Winfred. Genişletmek için tıkla ... Omuymuş Hiç Bakmamışım Bende FindYanot Sanmıştım Bu Arada Romlar İçin 4Pda'da Başka Bir Yer Varmı (Bölüm)
Rygebin' Alıntı: UtkuAblakTR' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Bu Find Yonat dimi.. Genişletmek için tıkla ... Evet Herhalde Genişletmek için tıkla ... Hayır değil. Winfred. Genişletmek için tıkla ... Omuymuş Hiç Bakmamışım Bende FindYanot Sanmıştım Bu Arada Romlar İçin 4Pda'da Başka Bir Yer Varmı (Bölüm)
A Atakan58 13 Ocak 2016 #9 Rom bizdeki Port rom ile aynı. Sorunsuz hale geldiğinde zaten paylaşılır forumda. İlk onlar stabil hale getirir orası ayrı. Server için bile kimse yardım etmedi bize. Zaman ayırıyor adamlar Rom için yeterince. Haber tellalı mısın Utku? Android 6 içinde aynısını yapmıştın. İyi Forumlar... KONU KİLİT
Rom bizdeki Port rom ile aynı. Sorunsuz hale geldiğinde zaten paylaşılır forumda. İlk onlar stabil hale getirir orası ayrı. Server için bile kimse yardım etmedi bize. Zaman ayırıyor adamlar Rom için yeterince. Haber tellalı mısın Utku? Android 6 içinde aynısını yapmıştın. İyi Forumlar... KONU KİLİT