framework klasorunden libartcompiler.jar ki ne var onu ggu dan alWildLife' Alıntı:Romu portladım.İlk seferde açıldı ama arta geçince hata veriyor nasıl düzeltebilirim.Taban rom olarak gidgad ultimate kulandım sorun olmaz inş. Anlatım içinde teşekkürler.
Lptrex' Alıntı:framework klasorunden libartcompiler.jar ki ne var onu ggu dan alWildLife' Alıntı:Romu portladım.İlk seferde açıldı ama arta geçince hata veriyor nasıl düzeltebilirim.Taban rom olarak gidgad ultimate kulandım sorun olmaz inş. Anlatım içinde teşekkürler.
mesut1867' Alıntı:Hocam benim bir sorum olacak.. Miui ROM un arama ekranini seviyorum.. Bunu gmd 1 jb ROM içine atmamız mümkün müdür?
size rakip olma gibi bir düşüncem ve iddiam yoktu.. verdiğiniz cevap beni üzdü..Orochi™' Alıntı:mesut1867' Alıntı:Hocam benim bir sorum olacak.. Miui ROM un arama ekranini seviyorum.. Bunu gmd 1 jb ROM içine atmamız mümkün müdür?
ne yazıkki mıuı gibi os bir romun diallerini farklı romlarda kullanamazsın .
Genel uyarı:
kafa karıştıran mesajlar yazmak yerine
bilginiz olmayan konulara mümkünse cevap yazmayın
mesut1867' Alıntı:size rakip olma gibi bir düşüncem ve iddiam yoktu.. verdiğiniz cevap beni üzdü..
explorer' Alıntı:hocam ekran parlaklığını ayarlayamıyorum ve ekran kapanmıyor bunun çözümü varmı
explorer' Alıntı:hocam ekran parlaklığını ayarlayamıyorum ve ekran kapanmıyor bunun çözümü varmı
Lptrex' Alıntı:explorer' Alıntı:hocam ekran parlaklığını ayarlayamıyorum ve ekran kapanmıyor bunun çözümü varmı
HDC mi portladin?
Orochi™' Alıntı:explorer' Alıntı:hocam ekran parlaklığını ayarlayamıyorum ve ekran kapanmıyor bunun çözümü varmı
O sorun hdc samsung ve bi kac romda vardi ama cozumu paylasmiyoruz.
Orochi™' Alıntı:Biz paylasirsak bu bilgilerle bazilari kendilerini bi sey sanmaya basliyorlar :
Bu nedenle paylasmayi dusunmuyoruz .
A.usher sensin sanirim
bauuuuu' Alıntı:JNI posting fatal error: RegisterNatives failed for 'android/content/res/AssetManager'; aborting...
Bu sorun için çözüm nedir
Orochi™' Alıntı:Biz paylasirsak bu bilgilerle bazilari kendilerini bi sey sanmaya basliyorlar :
Bu nedenle paylasmayi dusunmuyoruz .
A.usher sensin sanirim
explorer' Alıntı:ne portladın
bauuuuu' Alıntı:explorer' Alıntı:ne portladın
http://www.needrom.com/download/xperia-rom-3/