Antivirüs Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
35
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
Arkadaşlar PC'ye değişik bir virüs bulaştı. Chrome'yi kendi kendine kapatıp açıyor. Malwarebytes ile tarattım fakat bulmadı. Başka bir öneriniz var mı ? Format atmakla uğraşmak istemiyorum.

Belki eklentidir Hocam :)

Malwarebytes benim bildiğim en iyisi oda bulamadıysa :(

hanedan43' Alıntı:
ComboFix

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Combofix malesef 8.1'de çalışmıyor.

@ByRomcu sanırım değil. Çünkü 2. defa açıldığında Facebook'ta bir sayfa açıyor.

hocam yeni indirdiğiniz bi veri varsa d ye atın sonra sistem geri yükleme yapın etkilenen programlara falan bakın sonradan sıkıntı olmasın

ooov arkadaşımın pc ye bulaşan virüsten ondada 2. açıldığında youtubeda Heijan açıyodu :D :rofl2: win7 idi o

ricohket' Alıntı:
hocam yeni indirdiğiniz bi veri varsa d ye atın sonra sistem geri yükleme yapın etkilenen programlara falan bakın sonradan sıkıntı olmasın

Geri yükleme yapmak için "geri yükleme noktası" oluşturmak gerekmiyor mu ?

Wes' Alıntı:
ricohket' Alıntı:

Geri yükleme yapmak için "geri yükleme noktası" oluşturmak gerekmiyor mu ?

Hocam ben kurdum kuralı oraya girmemiştim geçen bi problem yaşadım baktım kendisi otomatik 4 güne bir alıyormuş şanslıysanız alınmış bir tane vardır

2 tane geri yükleme noktası oluşturmuş, en eski olanı seçip işleme başladım bakalım. Duruma göre sizi de haberdar ederim :)

semih hocam
mozilla en iyisi gibi, :)

bilgisayar-yerel disk c-kullanıcılar-administrator-AppData-Roaming-Moazilla

klasörünü kopyalayıp
her formattan sonra üzerine yapıştır tüm yer imleri ve parolalar kaybolmaz.

hanedan43' Alıntı:
semih hocam
mozilla en iyisi gibi, :)

bilgisayar-yerel disk c-kullanıcılar-administrator-AppData-Roaming-Moazilla

klasörünü kopyalayıp
her formattan sonra üzerine yapıştır tüm yer imleri ve parolalar kaybolmaz.

Hocam para verseler Mozilla kullanmam, 2 günde deli etti beni :) Mobil ve pc'de Chrome vazgeçilmezim :)

Operadan da vazgecemem :)
Pcde 4 tarayici var
İnternet Explorer
Mozilla
Chrome
Opera

Sistem geri yükleme de hata verdi, Malesef çare format :)

bence en iyisi advanced system care hem antivirüs hemde pc onarma belki işine yarar 
program cracki ve ücretli değildir tam tersi üreticiden ücretsiz olarak verilir
http://www.iobit.com/en/advancedsystemcarefree.php

https://www.av-test.org/en/

Bu sitede tüm antivirüsler deneniyor.Şu ana kadar en iyisi Kaspersky ve Bitdefender gözüküyor. Ben Kaspersky kullanıyordum.Baya etkili idi ama onun yüzünden Battlefield 3'te oyundan atıyordu. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum.