[APK]LenovoLauncher v7. 3.225 TR.apk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tamer18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tamer18

Original poster
Administrator
20 Mar 2015
304
215
38
Cihaz
Lenovo Vibe S1
ROM
Vibe UI v3.1_MM_Row
Merhaba arkadaşlar

Lenovo S1 de bulunan launcher de dpı çözünürlük sorunu ve ayrıca hiç bir özellik bulunmamakta. Paylaşacağım launcher nadir bulunan ve full özelliklidir. Online tema ve wallpaper indirebilirsiniz. Ayrıca tarafımdan full Türkçe ye çevrilmiştir. iyi günlerde kullanın. 

Resim:

bJz58d.jpg
dky5jV.jpg

Kurulum: Apk ye tıklayıp kurabilirsiniz.

Link: 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Show başlamış @Tamer18 Hocam.Ellerinize sağlık.

Buralar hep tarlaydı :D yeşerecek bostan olacak sayenizde. :)

Meizu M2 Note'da çalıştı. Android uygulamalar bölümüne alınsa olmaz mı ? Bu arada çift tıkla uyumada var süper :))

Benim P7000 de de çalıştı. Android uygulamalar bölümüne kopyalayalım en iyisi.

Eline sağlık. Çok güzelmiş. Özellikle klasör geçişi çok hoş. Miui olmasa uzun süre kullanırdım. :p

Gidgat Ultimate'in Lenovo Launcher, tema adı da türkçe olsa :rool:
D4N2B3.png

Lenovo Vibe s1 de yüklenmiyor orijinal ara yüzü ile aynı olduğu için yüklü diyor ve orijinali etkisiz hale gelmiyor bilginize

tema indiriyor ama yapılandırmada başarısız tekrar deneyin diyor :(çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar ?

Android 6.0 Kullanıcıları uygulamayı çalıştırmak için Roma eklemeniz Gerekiyor  :)

S1 Aldım ana başlatıcı gerçekten çok az özelliğe sahip, birde galeri için bir uygulama gelirse çok sevinirim teşekkürler.

Edit :S1 de yüklenemedi.