N necolas Original poster Kayıtlı Üye 31 Ocak 2016 2 0 31 Ocak 2016 #1 Bilinmeyen Kaynakları açmama rağmen apk dosyasına tıkladığımda ''Dosya Açılamıyor'' uyarısı veriyor... Samsung, LG, Huwai, gibi bütün telefonlarda açılan dosya AndroidOne'da açılmıyor... Bir çözümü var mı ???
Bilinmeyen Kaynakları açmama rağmen apk dosyasına tıkladığımda ''Dosya Açılamıyor'' uyarısı veriyor... Samsung, LG, Huwai, gibi bütün telefonlarda açılan dosya AndroidOne'da açılmıyor... Bir çözümü var mı ???
ninjassasin45 Yasaklı Üye 26 Ara 2015 221 54 31 Ocak 2016 #2 Kardeşim farklı bir dosya yöneticisi kullan
R Rygebin 31 Ocak 2016 #3 Cvp: APK Yükleyemiyorum Lütfen Yardım!!! necolas' Alıntı: Bilinmeyen Kaynakları açmama rağmen apk dosyasına tıkladığımda ''Dosya Açılamıyor'' uyarısı veriyor... Samsung, LG, Huwai, gibi bütün telefonlarda açılan dosya AndroidOne'da açılmıyor... Bir çözümü var mı ??? Genişletmek için tıkla ... Dosya eksik veya hatalı indirilmiştir ya da 32 bit veya 64 bit tabanına uymuyordur.
Cvp: APK Yükleyemiyorum Lütfen Yardım!!! necolas' Alıntı: Bilinmeyen Kaynakları açmama rağmen apk dosyasına tıkladığımda ''Dosya Açılamıyor'' uyarısı veriyor... Samsung, LG, Huwai, gibi bütün telefonlarda açılan dosya AndroidOne'da açılmıyor... Bir çözümü var mı ??? Genişletmek için tıkla ... Dosya eksik veya hatalı indirilmiştir ya da 32 bit veya 64 bit tabanına uymuyordur.
N necolas Original poster Kayıtlı Üye 31 Ocak 2016 2 0 31 Ocak 2016 #4 Cvp: RE: APK Yükleyemiyorum Lütfen Yardım!!! ninjassasin45' Alıntı: Kardeşim farklı bir dosya yöneticisi kullan Genişletmek için tıkla ... KARDEŞİM BENİ KURTARDIN ALLAH'DA SENİ KURTARSIN... Çok teşekkür ederim... Konu kapatılabilir...
Cvp: RE: APK Yükleyemiyorum Lütfen Yardım!!! ninjassasin45' Alıntı: Kardeşim farklı bir dosya yöneticisi kullan Genişletmek için tıkla ... KARDEŞİM BENİ KURTARDIN ALLAH'DA SENİ KURTARSIN... Çok teşekkür ederim... Konu kapatılabilir...