O ozan19 Original poster Kayıtlı Üye 25 Ağu 2015 3 0 10 Ocak 2016 #1 iyi forumlar arkadaşlar asusu zenfone go icn rom rot guncelleme falan varsa bilgi verebilirmsnz .
E emresaygin Yasaklı Üye 10 Kas 2015 57 11 10 Ocak 2016 #2 Telefonun için stock ve en son çıkan romları burada bulabilirsin : Link : Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Onun haricinde needrom gibi sitelerde telefon için 5.1 romu var custom rom diye gördüm.
Telefonun için stock ve en son çıkan romları burada bulabilirsin : Link : Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Onun haricinde needrom gibi sitelerde telefon için 5.1 romu var custom rom diye gördüm.
O ozan19 Original poster Kayıtlı Üye 25 Ağu 2015 3 0 10 Ocak 2016 #3 emresaygin' Alıntı: Telefonun için stock ve en son çıkan romları burada bulabilirsin : Link : Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Onun haricinde needrom gibi sitelerde telefon için 5.1 romu var custom rom diye gördüm. Genişletmek için tıkla ... çok tsk ederm
emresaygin' Alıntı: Telefonun için stock ve en son çıkan romları burada bulabilirsin : Link : Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Onun haricinde needrom gibi sitelerde telefon için 5.1 romu var custom rom diye gördüm. Genişletmek için tıkla ... çok tsk ederm
E emresaygin Yasaklı Üye 10 Kas 2015 57 11 10 Ocak 2016 #4 ozan19' Alıntı: emresaygin' Alıntı: Telefonun için stock ve en son çıkan romları burada bulabilirsin : Link : Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Onun haricinde needrom gibi sitelerde telefon için 5.1 romu var custom rom diye gördüm. Genişletmek için tıkla ... çok tsk ederm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
ozan19' Alıntı: emresaygin' Alıntı: Telefonun için stock ve en son çıkan romları burada bulabilirsin : Link : Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Onun haricinde needrom gibi sitelerde telefon için 5.1 romu var custom rom diye gördüm. Genişletmek için tıkla ... çok tsk ederm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...