Axon 7 A2017 versiyonu tamamen silinen stock rom.

epiktetos

Original poster
Kayıtlı Üye
6 Şub 2018
2
0
40
ROM
zte axon 7
Merhaba . Telefonumu yanlışlıkla TWRP ile wipe yapıp içinde ne var ne yoksa sildim . Bunu düzeltmek için yapabileceğim herhangi bir şey var mı ? Telefonda TWRP yüklü ve Bootloader kilidi açık .

Cevabınız için teşekkür ederim Wes . Galiba daha ciddi belalar açmışım başıma ,Android sistemi tamamen silinmiş durumda. Sadece açılış kısmında TWRP açabiliyorum .

Cevabınız için teşekkür ederim Wes . Galiba daha ciddi belalar açmışım başıma ,Android sistemi tamamen silinmiş durumda. Sadece açılış kısmında TWRP açabiliyorum .

Korkulacak birşey yok. Dediğimi yaparsanız cihazınız normale döner.

Korkulacak birşey yok. Dediğimi yaparsanız cihazınız normale döner.
hocam bende 8.0 kurulu bootloader açamıyorum root yapamıyorum twrp yükleyemiyorum zte sunucuları kapatmış 7.1 e dönemedim 7.1 e nasıl dönerim edl romu denedim yüklenmedi

hocam bende 8.0 kurulu bootloader açamıyorum root yapamıyorum twrp yükleyemiyorum zte sunucuları kapatmış 7.1 e dönemedim 7.1 e nasıl dönerim edl romu denedim yüklenmedi

EDL Romu bootloder kilidiyle alakasız zaten. herşeyi doğru yaptığınız taktirde yüklenir.

EDL Romu bootloder kilidiyle alakasız zaten. herşeyi doğru yaptığınız taktirde yüklenir.
yüklenmiyor hocam ya farklı pc de de denedim ama yok rom kurulmuyor ilerlemiyor
[doublepost=1525983652,1525983294][/doublepost]error file too large hatası veriyor