Axon 7 Nougat Güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mehomin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mehomin

Original poster
Kayıtlı Üye
31 Mar 2017
3
1
32
Cihaz
ZTE Axon 7
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Buradan b10 ve Android 7.0 indirdim. B10 SD kartta görmedi. Ben de otg desteğiyle flash disk üzerinden okuttum, güncellemeyi gördü. Yeniden başlarken güncelleme ekranı geliyor 5 saniye sonra iptal ediyor. Paket eşleşmedi diye güncelleme yapılamıyor diyor. Ne yapabilirim?

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Buradan b10 ve Android 7.0 indirdim. B10 SD kartta görmedi. Ben de otg desteğiyle flash disk üzerinden okuttum, güncellemeyi gördü. Yeniden başlarken güncelleme ekranı geliyor 5 saniye sonra iptal ediyor. Paket eşleşmedi diye güncelleme yapılamıyor diyor. Ne yapabilirim?
Ben B10'u buradan indirdim. Telefonun ve hafıza kartının ana dizininde, her iki hafızada da gördü.

Direk telefonun hafızasına attım çalıştı güncellendi. Önce ,o siteden b10'u indirdim sonra da burada adminin yayınladığı Android 7.1 kurdum. Müthiş oldu. Teşekkürler

• Like
Tepkiler: hhh666