BaYtar™
Aktif Üye
Millet batarya bozuldumu anlayamadım arızaları yazıyorum lütfen cevaplayın ;
Evet millet bu sorunlar sürekli devam ediyor spflash tan stock kurdum vs yok düzelmiyor. Bilerek uzun anlatım yaptım daha iyi anlayın diye.
- Telefon şarja takılı iken yeniden başlat yaptığımda telefon kapanıyor ve açılmıyor bu sırada şarj kablosunu çıkarıyorum 10 sn içinde yeniden başlıyor.
- Şarj sıfırlandı ve telefon kapandı. Telefonu açmadan şarj kablosunu takıyorum ama şarj görmüyor. Telefonun pilini çıkartıyorum şarj kablosunu birkaç kez tak çıkar yapıyorum ondan sonra şarj başlıyor ve birinci maddedeki gibi bu sırada power tuşuna bastığımda telefon açılmıyor şarj kablosunu çıkarıyorum öyle açılıyor.
- Şarj sıfırlandı, telefon u açtım bootanimation geldiğinde kabloyu takıyorum telefon açılıyor şarj %0 bekliyorum nekadar zaman geçerse geçsin şarj %0 şarj kablosunu çekiyorum telefon kapanıyor. Yeniden başlattığımda ise %0 değil (örneğin %0 ken 1 saat şarj ettim) %60.
Evet millet bu sorunlar sürekli devam ediyor spflash tan stock kurdum vs yok düzelmiyor. Bilerek uzun anlatım yaptım daha iyi anlayın diye.