Birkaç özellik eklenmiş Yeni Twrp v2.8.1.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hongis_3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hongis_3

Original poster
Kayıtlı Üye
9 Ara 2015
10
2
Arkadaşlar war olan Twrp de birkaç değişiklik yaptım.

*usb otg desteği 
*etab5 klasörüne yedekleme
(yedekleme yaparken boot, system haricinde)

/uboot    
/nvram    
/touch    
/msensor  
/logo     
/gsensor  
/hwmsensor

yedeklemelerini seçe bilme.

dokunmatiği düzgün çalışan arkadaşlardan biri bu twrp ile yedekleme yapmayı deneyebilir mi? Bütün seçenekler secili iken veya en azından touch , msensor, hwsensor yedeklemeye çalışabilir mi?  Yedeklemenin gerçekleşmesi durumunda paylaşabilir mi? 

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Recovery'nizi kurdum fakat çok sorunlu, dokunmatiğimde hiçbir sorun yoktu, istediğiniz partisyonları yedekleyecektim fakat partisyonlar bulunamadı. Hataları SS atayım dedim aldığım SS açılmıyordu ve tablette 0 B, PC'de ise 7.3 EB olarak gözüküyordu. (Evet yanlış duymadınız eksabayt :D) Bende telefonla çektim :yorgun:

Lg6QBo.jpg

Hongis_3' Alıntı:
twrp klasörüne hiçmi yedekleme yapmadı?

Sadece touch, msensor, gsensor ve hwmsensor'u seçmiştim yedeklerken. Tüm partisyonların boyutu 0 B olduğu için yedeklemedi ve haliyle failed dedi.

O zaman o değerleri kaldırayım bari. cwm recovery yapayım. bu arada hata verenler hariç diğerlerini seçip otg usb veya sdcarda yedek alabiliyormusunuz?

Hongis_3' Alıntı:
O zaman o değerleri kaldırayım bari. cwm recovery yapayım. bu arada hata verenler hariç diğerlerini seçip otg usb veya sdcarda yedek alabiliyormusunuz?

OTG'ye yedek almayı denemedim ama görüyor USB'yi. Internal Storage'a yedek aldım nvram'i, sdcard zaten aynısı, o neden var onu da anlamış değilim zaten.

Bununla rom kurcam.
Güvenebilirmiyim.
Wipe ta advanced wipe çalışıyormu.
İnstall ı Otg den yapabilirmiyim.

Cvp: RE: Birkaç özellik eklenmiş Yeni Twrp v2.8.1.0

ninjassasin45' Alıntı:
Bununla rom kurcam.
Güvenebilirmiyim.
Wipe ta advanced wipe çalışıyormu.
İnstall ı Otg den yapabilirmiyim.

ben kendim yaptım kulladım tüm wipeleride yaptım otg den zip rom yükledim. ama yinede tercih size kalmış