JRLejoyner
Yönetici
Arkadaşıma 500 tl altı telefon alcaz Zenfone4 diyorum ben hem lollipopuda var
Alperen4242' Alıntı:Arkadaşlar Zenfone 5, GM 4G, Lenovo P70 arasında kaldım. Discoveryde garantiyle uğraşmakan bıktım. Bu üçünden hangisi en iyi ve en sağlamdır ?
Alperen4242' Alıntı:Arkadaşlar Zenfone 5, GM 4G, Lenovo P70 arasında kaldım. Discoveryde garantiyle uğraşmakan bıktım. Bu üçünden hangisi en iyi ve en sağlamdır ?
asd11' Alıntı:1000 tl i geçmeyecek bol rom destekli oyun performansı iyi olan telefon önerebilirmisiniz
edit: en çok lollipop lafını duyuyorum lollipop nedir nasıl bir şey ilk defa sizden duyuyorum
asd11' Alıntı:1000 tl i geçmeyecek bol rom destekli oyun performansı iyi olan telefon önerebilirmisiniz
edit: en çok lollipop lafını duyuyorum lollipop nedir nasıl bir şey ilk defa sizden duyuyorum
Wes' Alıntı:asd11' Alıntı:1000 tl i geçmeyecek bol rom destekli oyun performansı iyi olan telefon önerebilirmisiniz
Xiaomi'nin Apple çakması, merdiven altı firması olduğunu söyleyecek kadar çok şey biliyorsun da Lollipop'u mu bilmiyorsun ? Troll olduğun belli, amacın ve nerden geldiğin de belli de neyse. Takıl bakalım biraz daha.
asd11' Alıntı:Wes' Alıntı:asd11' Alıntı:1000 tl i geçmeyecek bol rom destekli oyun performansı iyi olan telefon önerebilirmisiniz
Xiaomi'nin Apple çakması, merdiven altı firması olduğunu söyleyecek kadar çok şey biliyorsun da Lollipop'u mu bilmiyorsun ? Troll olduğun belli, amacın ve nerden geldiğin de belli de neyse. Takıl bakalım biraz daha.
amacım trollük değil xiaomi nin apple çakması olduğunu bana bir arkadaş söyledi bende papağan gibi buraya yapıyorum birde ben nerden gelmişimki bu ikinci üye olduğum site ilk üyeliğimi maxicep diye bir sitede yaptım
P70 :goodbye:cezmet' Alıntı:Yeni telefon almayı planlıyorum 800-1000 lira max olacak önerileriniz nelerdir?
SpeedlinE™' Alıntı:Arkadaşlar 900e kadar 5.5inç üstü telefon önerir misiniz (bayan kullanacak gözle görmesi(rahat rahat) için büyük inç Lenovo P70de şüpheli onun dışında Asus ZenFone6,Huawei G7 seçenekleri var gibi siz ne önerirsiniz? 1000tl ye kadar
Oxygen' Alıntı:iPhone alıcam yardımcı olabilicek olan varmı?
TheRomMaster' Alıntı:Oxygen' Alıntı:iPhone alıcam yardımcı olabilicek olan varmı?
Ne tür bir yardım istiyorsun ki