Lptrex' Alıntı:aBouT' Alıntı:gm'den uzak durmak istiyorum hocam
tavsyilerim
-oneplus one
-Asus zenone 2
-Lg G4 beat
oneplus one türkiyede satılıyormu ?
Lptrex' Alıntı:aBouT' Alıntı:gm'den uzak durmak istiyorum hocam
tavsyilerim
-oneplus one
-Asus zenone 2
-Lg G4 beat
headhunter08' Alıntı:Arkadaslar surekli ikilemdeyim İphone 5s mi İphone 6 mi almak daha iyidir ?
Fiyat sikinti degil . Onerilerinizi bekliyorum.
Ayrica 6s falan cikinca 6 nin fiyati ne kadar duser ?
alicandemir' Alıntı:799 tl ye golddan meizu m1 note aldım eşime.canavar gibi telefonmuş.
OptimusPrime' Alıntı:Beyler merhaba size bir sorum olacaktı.
Bu Samsung Galaxy Alpha modeli hakkında bilgisi olan varmı veya kullanan, test eden arkadaşlar varsa telefon hakkındaki göşlerinizi alabilir miyim?, Teşekkürler..
SpeedlinE™' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Beyler merhaba size bir sorum olacaktı.
Bu Samsung Galaxy Alpha modeli hakkında bilgisi olan varmı veya kullanan, test eden arkadaşlar varsa telefon hakkındaki göşlerinizi alabilir miyim?, Teşekkürler..
Siz mi almayı düşünüyorsunuz acaba? O fiyata daha iyi cihazlar bulunabilir gibi.Bataryası donanımına göre düşük bir cihaz. A101e 1100Tl'ye gelmişti(tr garantili) onun dışındaki fiyatlarda cihaza göre pahalı bence.
OptimusPrime' Alıntı:SpeedlinE™' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Beyler merhaba size bir sorum olacaktı.
0Tl'ye gelmişti(tr garantili) onun dışındaki fiyatlarda cihaza göre pahalı bence.
Evet aklıma yatarsa A101 den almayı düşünüyorum.
JRLejoyner' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:SpeedlinE™' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Beyler merhaba size bir sorum olacaktı.
0Tl'ye gelmişti(tr garantili) onun dışındaki fiyatlarda cihaza göre pahalı bence.
Evet aklıma yatarsa A101 den almayı düşünüyorum.
Özelliklerine baktım güzel cihaz yerine g2,meiuzu bakabilirsin
SpeedlinE™' Alıntı:Beğendiyseniz alınabilecek bir cihaz,onun dışında Lg G2 gibi alternatifleride bulunmakta.
warzhellyeah' Alıntı:GM 4G Benzeri Uygun Fiyata Bir Telefon Arıyorum Önerilerinizi Bekliyorum
13MP kamera
şart .
SpeedlinE™' Alıntı:warzhellyeah' Alıntı:GM 4G Benzeri Uygun Fiyata Bir Telefon Arıyorum Önerilerinizi Bekliyorum
13MP kamera
şart .
Lenovo P70
SpeedlinE™' Alıntı:Lg G2 bakabilirsiniz o zaman onun dışında Gm 4Gnin fiyatları civarlarında alacağınız Mediatek cihazlar Qualcommdan ziyade daha iyi bir performans sunacaktır artık