Cherry Mobile Stock Rom

evliyacelebi' Alıntı:
Harika. Şimdiden elinize sağlık. 6.0.1 haber olmaya başlamış sitelerde. Çıktığı gün kullanacağız gibi görünüyor sayenizde
smile.gif
Hadi bakalım, rica ederim :).

Rygebin' Alıntı:
evliyacelebi' Alıntı:
Harika. Şimdiden elinize sağlık. 6.0.1 haber olmaya başlamış sitelerde. Çıktığı gün kullanacağız gibi görünüyor sayenizde
smile.gif

Peki hocam son bir soru. Bu hazırlayacağınız rom'u kurduktan sonra, artık gelecek güncellemeleri Cherry Mobile'dan mı alıyor olacağız?

evliyacelebi' Alıntı:
Peki hocam son bir soru. Bu hazırlayacağınız rom'u kurduktan sonra, artık gelecek güncellemeleri Cherry Mobile'dan mı alıyor olacağız?
O iş karışık anlatıcam, güncelleme alacaksınız ama yine googledan :D

evliyacelebi' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
evliyacelebi' Alıntı:
smile.gif

Hayır yine aynı şekilde Google'dan alacak. O telefonda Android One olduğundan Cihaz algılanması değişmiyor.

build de General Mobile 4G ekli. Ama o telefona erken veriliyor güncelleme. Artık bizde erken alacaz.

Atakan58' Alıntı:
Hayır yine aynı şekilde Google'dan alacak. O telefonda Android One olduğundan Cihaz algılanması değişmiyor.

build de General Mobile 4G ekli. Ama o telefona erken veriliyor güncelleme. Artık bizde erken alacaz.
Bende onu izah ettim işte algılıyor :D

Rygebin' Alıntı:
Atakan58' Alıntı:

Bende onu izah ettim işte algılıyor :D

5.1.1 Stockta da böyle yapmıştın sonunda haklı çıktım.
Derleme numarası farklı diye? Farklı olsun. Güncellemeyi veren Google. Cihazlar Klon-Aynı-Eş-TekYumurta.
Adamlar Türkiye için derleme numarasına başka harf-sayı koyuyor diye Clon cihaz Romu o diyorsun. Bırakk  :troll8: :troll8:

https://www.youtube.com/watch?v=stbS2LJssWQ

Atakan58' Alıntı:
5.1.1 Stockta da böyle yapmıştın sonunda haklı çıktım.
Derleme numarası farklı diye? Farklı olsun. Güncellemeyi veren Google. Cihazlar Klon-Aynı-Eş-TekYumurta.
Adamlar Türkiye için derleme numarasına başka harf-sayı koyuyor diye Clon cihaz Romu o diyorsun. Bırakk  :troll8: :troll8:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
He he, he. Luz59M straightfreight açığı düzeltilmişti, telefonların çıkış tarihi farklı olduğu için düzeltmelerde farklıydı ama güncelleme almayacağı anlamına gelmez.. Daha sonra o Marshmallow'da düzeltildi ve derleme numaraları eşitlendi..

Olay bu, illa açıklatıcan yani :troll2:

ROM-STOCK_MMB29K-seed.zip'e denk geldim, ulaştırdı mı size arkadaş sürümü? Hatta belki de bu o mu?  :D
@"Rygebin"