E EmirGozaydin Original poster Kayıtlı Üye 4 Haz 2016 7 0 18 Haz 2016 #1 mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı
Frostbite Yönetici 11 Tem 2015 1,337 856 Cihaz iPhone 7 ROM iOS 13.3 18 Haz 2016 #2 Cvp: çift sim tek sim. EmirGozaydin' Alıntı: mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla ... d çift simli demek bi sıkıntı yok gm 4g dual gibi
Cvp: çift sim tek sim. EmirGozaydin' Alıntı: mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla ... d çift simli demek bi sıkıntı yok gm 4g dual gibi
E EmirGozaydin Original poster Kayıtlı Üye 4 Haz 2016 7 0 18 Haz 2016 #3 Cvp: çift sim tek sim. TheNexus' Alıntı: EmirGozaydin' Alıntı: mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla ... d çift simli demek bi sıkıntı yok gm 4g dual gibi Genişletmek için tıkla ... romlarda sıkıntı çıkmaz demi
Cvp: çift sim tek sim. TheNexus' Alıntı: EmirGozaydin' Alıntı: mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla ... d çift simli demek bi sıkıntı yok gm 4g dual gibi Genişletmek için tıkla ... romlarda sıkıntı çıkmaz demi
Frostbite Yönetici 11 Tem 2015 1,337 856 Cihaz iPhone 7 ROM iOS 13.3 18 Haz 2016 #4 Cvp: çift sim tek sim. EmirGozaydin' Alıntı: TheNexus' Alıntı: EmirGozaydin' Alıntı: mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla ... d çift simli demek bi sıkıntı yok gm 4g dual gibi Genişletmek için tıkla ... romlarda sıkıntı çıkmaz demi Genişletmek için tıkla ... yok çıkmaz
Cvp: çift sim tek sim. EmirGozaydin' Alıntı: TheNexus' Alıntı: EmirGozaydin' Alıntı: mrb arkadaşlar şimdi ben plus aldım model yazısının sonunda d yazıyor bi sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla ... d çift simli demek bi sıkıntı yok gm 4g dual gibi Genişletmek için tıkla ... romlarda sıkıntı çıkmaz demi Genişletmek için tıkla ... yok çıkmaz