W wizardsroad Kayıtlı Üye 12 Ara 2015 #1 12 Ara 2015 #1 İnternetteki bazı yöntemleri deneyince işe yaramadı fakat buradaki port romda o desteği görünce belki de stock rom da destekler diye düşünüyorum. Ne yapmak gerekir?[
İnternetteki bazı yöntemleri deneyince işe yaramadı fakat buradaki port romda o desteği görünce belki de stock rom da destekler diye düşünüyorum. Ne yapmak gerekir?[
battleroyal Aktif Üye 12 Ara 2015 #2 12 Ara 2015 #2 RE: [Stock] Bootsound desteği nasıl sağlanılır? Bahsettiğin ROM'da resimdeki gibi /system/media klasörüne bootaudio.mp3 dosyası eklenerek yapılmış. Aynısını yapmayı deneyebilirsin bilmiyorum belki işe yarar
RE: [Stock] Bootsound desteği nasıl sağlanılır? Bahsettiğin ROM'da resimdeki gibi /system/media klasörüne bootaudio.mp3 dosyası eklenerek yapılmış. Aynısını yapmayı deneyebilirsin bilmiyorum belki işe yarar
W wizardsroad Kayıtlı Üye 13 Ara 2015 #3 13 Ara 2015 #3 RE: [Stock] Bootsound desteği nasıl sağlanılır? Bakacağım ama pek işe yarayacağını sanmam teşekkürler [hr] Wow işe yaradı teşekkürler
RE: [Stock] Bootsound desteği nasıl sağlanılır? Bakacağım ama pek işe yarayacağını sanmam teşekkürler [hr] Wow işe yaradı teşekkürler