E egemeric Original poster Kayıtlı Üye 1 Ara 2015 6 1 1 Ara 2015 #1 telefonu bugun aldım 5.1.1 den 6.0 a güncelledim google play açılmıyor neden olabilr nasıl duzeltebilrm
telefonu bugun aldım 5.1.1 den 6.0 a güncelledim google play açılmıyor neden olabilr nasıl duzeltebilrm
Denizsahin Kayıtlı Üye 18 Eyl 2015 64 4 1 Ara 2015 #2 RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası google playın uygulama bilgilerinde veriyi silmeyi dene
RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası google playın uygulama bilgilerinde veriyi silmeyi dene
T t_sasak Kayıtlı Üye 19 Eki 2015 28 9 1 Ara 2015 #3 RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası egemeric' Alıntı: telefonu bugun aldım 5.1.1 den 6.0 a güncelledim google play açılmıyor neden olabilr nasıl duzeltebilrm Genişletmek için tıkla ... Fabrika ayarlarına sifirlayin düzenlemektir.
RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası egemeric' Alıntı: telefonu bugun aldım 5.1.1 den 6.0 a güncelledim google play açılmıyor neden olabilr nasıl duzeltebilrm Genişletmek için tıkla ... Fabrika ayarlarına sifirlayin düzenlemektir.
E egemeric Original poster Kayıtlı Üye 1 Ara 2015 6 1 2 Ara 2015 #4 RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası t_sasak' Alıntı: egemeric' Alıntı: telefonu bugun aldım 5.1.1 den 6.0 a güncelledim google play açılmıyor neden olabilr nasıl duzeltebilrm Genişletmek için tıkla ... Fabrika ayarlarına sifirlayin düzenlemektir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hallettim
RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası t_sasak' Alıntı: egemeric' Alıntı: telefonu bugun aldım 5.1.1 den 6.0 a güncelledim google play açılmıyor neden olabilr nasıl duzeltebilrm Genişletmek için tıkla ... Fabrika ayarlarına sifirlayin düzenlemektir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hallettim
R Rygebin 2 Ara 2015 #5 RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası Konu çözüldüğüne göre Konu Kapalı
RE: android 6.0 a güncelledikten sonra google play durduruldu hatası Konu çözüldüğüne göre Konu Kapalı