R recepp Original poster Kayıtlı Üye 7 Haz 2015 41 1 30 Kas 2015 #1 Biraz önce stock ROM yukledim bildirim çubuğu aşağı inmiyor ve sanal tuşlardan ortadaki çalışmıyor...
Biraz önce stock ROM yukledim bildirim çubuğu aşağı inmiyor ve sanal tuşlardan ortadaki çalışmıyor...
ömertr645 Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 22 1 30 Kas 2015 #2 RE: [Acill]Bildirim cubu ve sanal tuş sorunu fabrika ayarlarına sıfırla telden telefondan sıfırlayamıyosan recoveryden wıpe data yap düzelir
RE: [Acill]Bildirim cubu ve sanal tuş sorunu fabrika ayarlarına sıfırla telden telefondan sıfırlayamıyosan recoveryden wıpe data yap düzelir
R Rygebin 30 Kas 2015 #3 RE: [Acill]Bildirim cubu ve sanal tuş sorunu recepp' Alıntı: Biraz önce stock ROM yukledim bildirim çubuğu aşağı inmiyor ve sanal tuşlardan ortadaki çalışmıyor... Genişletmek için tıkla ... Wipeları yap düzelir..
RE: [Acill]Bildirim cubu ve sanal tuş sorunu recepp' Alıntı: Biraz önce stock ROM yukledim bildirim çubuğu aşağı inmiyor ve sanal tuşlardan ortadaki çalışmıyor... Genişletmek için tıkla ... Wipeları yap düzelir..
R recepp Original poster Kayıtlı Üye 7 Haz 2015 41 1 1 Ara 2015 #4 RE: [Acill]Bildirim cubu ve sanal tuş sorunu saolun sorun çözüldü,teşekkurler...