[Cyanogenmod 12.1] Discovery 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qwerty`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qwerty`

Original poster
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
80
17
[font='Trebuchet MS', sans-serif]Aranızda Port işlerinden veya bu tür işlerden anlayan varsa bu Rom'a baksın. Rom Çalışıyor fakat bir kaç bugu var (Hafızayı görmüyor, Sim kartı görmüyor, Home tuşu çalışmıyor). Fakat bunları çözmenin yolları var ama ben yapamadım eğer aranızda varsa bu tür işlerden anlayan lütfen baksın. XDA konusunun altında Çözümleri var.[/font]

[font='Trebuchet MS', sans-serif]ROM:[/font]
[font='Trebuchet MS', sans-serif]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/font]

[size=x-large][font='Trebuchet MS', sans-serif]Bugların Çözülmesi İçin: 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/font]
[/size]

[
]

Bi an Discovery 1 icin sandim ufak kalp krizi gecirdim
Yinede eline saglik

discovery2 ye android 5 gelmedi bildigim kadariyla yani portlamak icin taban yok, discovery 1 deki durumun aynisi

sagopala' Alıntı:
discovery2 ye android 5 gelmedi bildigim kadariyla yani portlamak icin taban yok, discovery 1 deki durumun aynisi

note 2 vb. birçok cihazdada aynı durum var ancak kernel sourceleri vardır :D

Home.tusu icin system keylayout klasorundeki generic.kl ve mtk-kpd varsa senin kitkat romundakinden al bunlari eger olmazsa notepad ile ac kitkat romunkinide ac farkli yerleri duzelt sorunu cozer sanirim :)