AloneMan' Alıntı:Arkadaşlar artık güncelleme veremeyebilirim çünkü üniversite LYS sınavıma çok az bir süre kaldı. Belki bu hafta gelecek olan güncellemeyi de veririm final yaparım. Zaten yazın telefonu değiştireceğim Allah nasip ederse. Sağlıcakla kalın.
Nautilus' Alıntı:Ellerinize sağlık ancak rom bende çok sorun çıkardı.
Google Play maalesef yok.
Orta ve sol kapasitif tuşlar dokunmayı algılıyor, dokununca ışığı yanıyor, titreşim veriyor ama işlevlerini yerine getirmiyor. Sadece geri tuşu çalışıyor.
Fotoğraf çektikten hemen sonra galeriye giriş yapıyor ama galeriden çıktıktan sonra tekrar girmiyor.
Güç düğmesine bastıktan sonra kilit ekranı gelmiyor. Ana ekrana ulaşmak için bildirim çubuğunu aşağı indirip tekrar kapatmak gerekiyor.
Çözüm beklemekten ziyade geribildirim olarak yazıyorum. Şimdi MIUI V7 Stable 7.2.3.0 sürümü indirip deneyeceğim bir de.
Emeğiniz için teşekkürler.
izmir3542' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Arkadaşlar artık güncelleme veremeyebilirim çünkü üniversite LYS sınavıma çok az bir süre kaldı. Belki bu hafta gelecek olan güncellemeyi de veririm final yaparım. Zaten yazın telefonu değiştireceğim Allah nasip ederse. Sağlıcakla kalın.
Lys de başarılar dilerim yasinim Allah gönlüne göre versin inşallah dersler daha önemli çok tesekkur ederim emeklerinden dolayı bizler sınav devirlerini atlatali çok seneler geçti inşallah başarılı olursun
serkan75' Alıntı:Nautilus' Alıntı:Ellerinize sağlık ancak rom bende çok sorun çıkardı.
Google Play maalesef yok.
Orta ve sol kapasitif tuşlar dokunmayı algılıyor, dokununca ışığı yanıyor, titreşim veriyor ama işlevlerini yerine getirmiyor. Sadece geri tuşu çalışıyor.
Fotoğraf çektikten hemen sonra galeriye giriş yapıyor ama galeriden çıktıktan sonra tekrar girmiyor.
Güç düğmesine bastıktan sonra kilit ekranı gelmiyor. Ana ekrana ulaşmak için bildirim çubuğunu aşağı indirip tekrar kapatmak gerekiyor.
Çözüm beklemekten ziyade geribildirim olarak yazıyorum. Şimdi MIUI V7 Stable 7.2.3.0 sürümü indirip deneyeceğim bir de.
Emeğiniz için teşekkürler.
Ben şuan bu romdayim ve bunu yazmak zorundayım. Bahsettiğiniz sorunların biri dışında hiç biri yok bu romda. Sizin cihazın sorunu yazdıklarıniz. Sadece galeri geçişi sorunu var o da zaten miui romlarin genel sorunu. Önceden hiç geçiş yoktu şimdi biraz düzelttiler hatta.
.cemsoydan99' Alıntı:Google Drive Çok Çok Yavaş 20 saat kaldı ya Jet gibi internet var indiremiyorum ha bire google Drive indirmeyi durduruyor Yandex e Yükleyebilmek Olan Var Mı ¿
cemsoydan99' Alıntı:Google Drive Çok Çok Yavaş 20 saat kaldı ya Jet gibi internet var indiremiyorum ha bire google Drive indirmeyi durduruyor Yandex e Yükleyebilmek Olan Var Mı ¿
dangerous' Alıntı:En son sürüm bu konudaki sürüm mü yoksa "[STABLE-SORUNSUZ] MIUI Stable 7.3.1.0 for GM Discovery" bu konudaki mi?
oskans58' Alıntı:Miui v8 çalışmanız olacak mı ?
Aydoğdu11' Alıntı:oskans58' Alıntı:Miui v8 çalışmanız olacak mı ?
Turkdevste miui8 çalışması yok sanırım diğer bir kaç forumda gördüm