M mert61aksu Original poster Kayıtlı Üye 18 Ağu 2015 9 0 18 Eki 2015 #1 Telefonum da gionee v4s ROM var garantiye yollanan gerekiyor ne yaparsam garanti dışı kalmaz cihaz discovery 2mini
Telefonum da gionee v4s ROM var garantiye yollanan gerekiyor ne yaparsam garanti dışı kalmaz cihaz discovery 2mini
Ashnwor Aktif Üye 15 Eyl 2015 113 35 18 Eki 2015 #2 Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin.
M mert61aksu Original poster Kayıtlı Üye 18 Ağu 2015 9 0 18 Eki 2015 #3 DarkOfTheKnight' Alıntı: Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin. Genişletmek için tıkla ... stock ROM nerden bulabilirim ben bulamadım DarkOfTheKnight' Alıntı: Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin. Genişletmek için tıkla ... stock ROM nerden bulabilirim ben bulamadım DarkOfTheKnight' Alıntı: Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin. Genişletmek için tıkla ... stock ROM nerden bulabilirim ben bulamadım
DarkOfTheKnight' Alıntı: Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin. Genişletmek için tıkla ... stock ROM nerden bulabilirim ben bulamadım DarkOfTheKnight' Alıntı: Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin. Genişletmek için tıkla ... stock ROM nerden bulabilirim ben bulamadım DarkOfTheKnight' Alıntı: Hocam stock rom yüklemeniz gerekiyor. Mümkünse stock recovery de yükleyin. Genişletmek için tıkla ... stock ROM nerden bulabilirim ben bulamadım