Frankestein™
Aktif Üye
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
Kerneller uyumsuz galiba
Kerneller uyumsuz galiba
maraza' Alıntı:Kimi kızdırırsa kızdırsın. Disco için kendi yaptıklarımda dahil her romu denedim sadece arayüzünden tikxindiğim xperia ve samsung romları yüklemedim. O ne öyle doğan görünümlü şahin gibi. Benim bütün kriterlerime uyan hatasız, batarya en iyi giden en hızlı en iyi rom gidgat l oldu. Kitkat romlar ise olmuyor kardeşim hepsinde menüde bir ağırlık var ben sinir oluyorum. Hiçbiri jelly bean hızında değil. Batarya desen su gibi. Art mart bir türlü sıkıntı. Stock gibi batarya cimrisi ve ışık hızında calısan tek rom gidgat L.
Keşke hocam kaynak romuda söyleseydi biraz daha dark L makyajı yapabilseydim.
Top beş rom listem.
1- Gidgat L by orochi.
2- Legend 7 by buğra.
3- Lewa 5 by cyberkhan.
4- Miui by stazz
5- Atom by burakgon
Hiç kitkat rom yok çünkü arayüz yavaş. Bizim discoya bir gömlek fazla geliyor.
Top beş berbat rom listeside yaparmışım.
O romları yapan geliştiriciler bizler için uğraşırken sen nasıl böyle bir şey söyleyebilirsin?
System/etc/ altındaki vold.fstab isimli iki dosya var text editor ile aç. Bu sorunun olmadığı bir kk romundakilerle karşılaştır kendin çözebilirsin.kiLLa.hkN' Alıntı:Bi rom portladım L görünümlü KK ama hızı gör bi acayip seri bi rom sadece pc'de telefon hafızası görünmüyordu sorunu çözemedim yardımcı olmadı kimse o yüzden patladı elde.
maraza' Alıntı:System/etc/ altındaki vold.fstab isimli iki dosya var text editor ile aç. Bu sorunun olmadığı bir kk romundakilerle karşılaştır kendin çözebilirsin.kiLLa.hkN' Alıntı:Bi rom portladım L görünümlü KK ama hızı gör bi acayip seri bi rom sadece pc'de telefon hafızası görünmüyordu sorunu çözemedim yardımcı olmadı kimse o yüzden patladı elde.
Sabırsızlıkla bekliyorum hocam.kiLLa.hkN' Alıntı:maraza' Alıntı:System/etc/ altındaki vold.fstab isimli iki dosya var text editor ile aç. Bu sorunun olmadığı bir kk romundakilerle karşılaştır kendin çözebilirsin.kiLLa.hkN' Alıntı:Bi rom portladım L görünümlü KK ama hızı gör bi acayip seri bi rom sadece pc'de telefon hafızası görünmüyordu sorunu çözemedim yardımcı olmadı kimse o yüzden patladı elde.
Teşekkürler denerim olursa paylaşırım.. hızına hayret etmiştim kurduktan hemen sonra bile hiç kasma olmamıştı romda inşallah olur bu yöntem
Frankestein™' Alıntı:Şarjı çoook uzun giden JB veya KK farketmez Gingerbread e bile razıyım:/