H habipsana Original poster Kayıtlı Üye 25 Tem 2015 12 0 28 Ocak 2016 #1 Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden
Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden
T TheHeroeS 28 Ocak 2016 #2 Cvp: Discovery telefonu dalvik art sorunu habipsana' Alıntı: Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden Genişletmek için tıkla ... Lollipop stili romlarda art calismamaktadir. Yapacak bisey yok tekrardan kuracaksiniz sifir kurulum adimlarini yaparak
Cvp: Discovery telefonu dalvik art sorunu habipsana' Alıntı: Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden Genişletmek için tıkla ... Lollipop stili romlarda art calismamaktadir. Yapacak bisey yok tekrardan kuracaksiniz sifir kurulum adimlarini yaparak
H habipsana Original poster Kayıtlı Üye 25 Tem 2015 12 0 28 Ocak 2016 #3 Cvp: Discovery telefonu dalvik art sorunu TheHeroeS' Alıntı: habipsana' Alıntı: Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden Genişletmek için tıkla ... Lollipop stili romlarda art calismamaktadir. Yapacak bisey yok tekrardan kuracaksiniz sifir kurulum adimlarini yaparak Genişletmek için tıkla ... Legend romda çalışıyordu benim factory moddan bunu düzeltme şansım yok mu
Cvp: Discovery telefonu dalvik art sorunu TheHeroeS' Alıntı: habipsana' Alıntı: Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden Genişletmek için tıkla ... Lollipop stili romlarda art calismamaktadir. Yapacak bisey yok tekrardan kuracaksiniz sifir kurulum adimlarini yaparak Genişletmek için tıkla ... Legend romda çalışıyordu benim factory moddan bunu düzeltme şansım yok mu
T TheHeroeS 28 Ocak 2016 #4 Cvp: Discovery telefonu dalvik art sorunu habipsana' Alıntı: TheHeroeS' Alıntı: habipsana' Alıntı: Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden Genişletmek için tıkla ... Lollipop stili romlarda art calismamaktadir. Yapacak bisey yok tekrardan kuracaksiniz sifir kurulum adimlarini yaparak Genişletmek için tıkla ... Legend romda çalışıyordu benim factory moddan bunu düzeltme şansım yok mu Genişletmek için tıkla ... Dedigim gibi her rom art desteklemez. Legendv12 art destegi vardi factory mod ile akali degil recoveryden sifirdan kuracaksiniz.
Cvp: Discovery telefonu dalvik art sorunu habipsana' Alıntı: TheHeroeS' Alıntı: habipsana' Alıntı: Discovery Telefonda Android m ro yüklü çalışma zamanı nı dalvik ten art a çevirdim telefon açılmıyo şimdi ne yapıcam veriler silinmeden Genişletmek için tıkla ... Lollipop stili romlarda art calismamaktadir. Yapacak bisey yok tekrardan kuracaksiniz sifir kurulum adimlarini yaparak Genişletmek için tıkla ... Legend romda çalışıyordu benim factory moddan bunu düzeltme şansım yok mu Genişletmek için tıkla ... Dedigim gibi her rom art desteklemez. Legendv12 art destegi vardi factory mod ile akali degil recoveryden sifirdan kuracaksiniz.
I Incredible™ 28 Ocak 2016 #5 Romu cwmden backup alip bastan kurun, rom açıldığında titanium backupın nandroid yedekten ayikla seçeneğiyle uygulamalarinizi backuptan geri yukleyin.
Romu cwmden backup alip bastan kurun, rom açıldığında titanium backupın nandroid yedekten ayikla seçeneğiyle uygulamalarinizi backuptan geri yukleyin.
M maraza Yasaklı Üye 23 Şub 2015 352 174 28 Ocak 2016 #7 Bir geri donüş olmayacağı için çoktan gitti bile. Dosya derken kurduğun programlar silinir başka bir şey yok.
Bir geri donüş olmayacağı için çoktan gitti bile. Dosya derken kurduğun programlar silinir başka bir şey yok.