M matesis514 Original poster Kayıtlı Üye 6 Şub 2016 5 0 11 Şub 2016 #1 Telefonun usb yollarını çektirmek zorunda kaldım telefonum açılmıyor recoverye de girmiyor. İstanbul da bunu yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mı ?
Telefonun usb yollarını çektirmek zorunda kaldım telefonum açılmıyor recoverye de girmiyor. İstanbul da bunu yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mı ?
S SuperDroid 12 Şub 2016 #2 Cvp: Discovery USB Yolları matesis514' Alıntı: Telefonun usb yollarını çektirmek zorunda kaldım telefonum açılmıyor recoverye de girmiyor. İstanbul da bunu yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mı ? Genişletmek için tıkla ... İlk once soketi yaptirin daha sonra flashtool yardimiyla yazilim atin %90 duzelir
Cvp: Discovery USB Yolları matesis514' Alıntı: Telefonun usb yollarını çektirmek zorunda kaldım telefonum açılmıyor recoverye de girmiyor. İstanbul da bunu yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mı ? Genişletmek için tıkla ... İlk once soketi yaptirin daha sonra flashtool yardimiyla yazilim atin %90 duzelir