e-tab 4 yanlışlıkla brick oldu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eth

Original poster
Kayıtlı Üye
24 Kas 2015
32
1
Merhaba , benim kardeşim tableti kullanırken yanlışlıkla bir ton virüs indirmiş değişik kadınlı programlar falan , sürekli pop-up yada apk yükleme uyarısı çıkıyordu , tablet kullanılamaz haldeydi , bende zorlada olsa Rashr yükleyip TWRP flashladım , ancak benim dalgınlığıma geldi ve tabletin içine stock rom dosyası atmadan Wipe attım. Bu yüzden reboot'a basınca "No OS Installed" diyor TWRP.

Yani galiba brick oldu , USB'yi OTG'ye çeviren bir kablom var  ancak OTG ucu şarj kısmına girmiyor , şarj kısmı geniş ancak OTG e-tab5'e veya bir samsung telefona girecek küçüklükte. ADB Sideload ile içine atmam gerekiyor görünüşe göre , ancak ADB cihazı tanımıyor , driver lazım , driver'ı bulamıyorum , yardımı olabilecek var mı?

Cvp: RE: e-tab 4 yanlışlıkla brick oldu.

ThutancamoN' Alıntı:
Twrpye giriyorsa kolay

Evet giriyor , ancak adb driver'ı bulamadım , bilgisayar takınca tanımıyor , ve OTG kablosu şarj girişiyle uyumsuz

Tablet bilgisayara bağlanıyorsa tek sorun driver yüklemen. Bilgisayar da hangi yazılımı kullanıyorsun?

ThutancamoN' Alıntı:
Twrpde Mount yaparken pcye bağlanıyormu
svncibrahim' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Adb driver kurup tekrar deneyin olması lazım

Merhaba,  programı kurup cmd.exe yoluyla açtım, tableti bilgisayara bağlayıp ADB Sideload özelliğini açtım , ancak adb.exe'ye "adb devices" commandını verince bağlı olan aygıtlar listesi boş çıkıyor.

xhomenca53' Alıntı:
Tablet bilgisayara bağlanıyorsa tek sorun driver yüklemen. Bilgisayar da hangi yazılımı kullanıyorsun?

Windows 7

Eth' Alıntı:
ThutancamoN' Alıntı:
svncibrahim' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Merhaba,  programı kurup cmd.exe yoluyla açtım, tableti bilgisayara bağlayıp ADB Sideload özelliğini açtım , ancak adb.exe'ye "adb devices" commandını verince bağlı olan aygıtlar listesi boş çıkıyor.

xhomenca53' Alıntı:

Windows 7

Windows 7 64 bit ise
kendi bilgisayarimdan driverları kopyalayıp pazartesi gönderebilirim

svncibrahim' Alıntı:
Eth' Alıntı:
ThutancamoN' Alıntı:
svncibrahim' Alıntı:

xhomenca53' Alıntı:

Windows 7

Windows 7 64 bit ise
kendi bilgisayarimdan driverları kopyalayıp pazartesi gönderebilirim

Evet öyle , bekleyeceğim , teşekkürler.