Forumdaki hemen hemen her romu az çok deneyimleme şansım oldu fakat bir türlü hiçbirinden istediğim verimi alamadım (cyanogen mod 6.0.1 YouTube 1080p de donma sorunu var, Miui rom çok karmaşık tablete uymamış kullanımı çok zor, stock lollipop romda bazı uygulamalar indirilmiyor ve Chrome gizli sekme yoktur, kırılmış stock romda wi-fi stabil değil arada çalışmıyor wi-fiyi kapatıp açmak gerekiyor, Layers ve Orion romlarını anlayamadım, Asus Zen Go rom telefona uygun bir rom Miui rom gibi Asus Zen Go rom da, Nougat romlarda kamera ve ses kaydedici çalışmıyor, ResurRection Remix deneme şansım olmadı yorumlara bakılırsa sıkıntısız ve güzel bir rom ama benim şu anda kullandığım ve bu saydığım sorunların olmadığı (sadece şarj diğer romlara göre daha az gidiyor ama çok bir fark yok) rom CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0 rom (Link vermek istemedim forumda yeniyim sıkıntı çıkmasın nolur nolmaz).
Edit: Burada amacım rom isteyenlere yardımcı olmak kesinlikle diğer romları kötüleme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın hepsinde emek var.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
[doublepost=1515964843,1515964708][/doublepost]Eğer bir yanlışım varsa yani alıntı spoiler içerik gibi şeylere gerek varsa söyleyin düzeltirim forum kurallarını tam bilmiyorum.
Edit: Burada amacım rom isteyenlere yardımcı olmak kesinlikle diğer romları kötüleme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın hepsinde emek var.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
[doublepost=1515964843,1515964708][/doublepost]Eğer bir yanlışım varsa yani alıntı spoiler içerik gibi şeylere gerek varsa söyleyin düzeltirim forum kurallarını tam bilmiyorum.