ETAB 5 Kurumsal Kaldırma Hakkında

Altay1896

Original poster
Kayıtlı Üye
26 Kas 2015
47
8
Site yöneticilerinden ricam kurumsalı kaldırmakla ilgili konulara "yaptırımları" yazmaları. Bugün bizim okulda birçok kişi tablete izinsiz ve yetkisiz müdahale adı altında disipline gönderildi. Tabletlerine el konuldu. Yani yaptırımları var. Konulara belirtirseniz...

Forumda başka böyle birşey yaşayanlar var mı? Ona göre stock rom atacağım insan korkuyor.

Bilmiyorum ama kardeşimin sınıfında oldu bu olay. Hoca görmüş, getir tableti bakıcam demiş, getirince de almış tableti.

Bazı hocalarımız derse getirmemizi istiyor. Aynı tarz bir olay yaşama riskim yüksek aslında teşekkürler uyarı için. Bi stock atayım en iyisi.

Ben kaptırdım kimyacıya Müdür yardımcısına vermiş gittim velin gelsin dedi anne gitti aldı rootlu 94 tane oyun yüklüydü

genso' Alıntı:
Ben kaptırdım kimyacıya Müdür yardımcısına vermiş gittim velin gelsin dedi anne gitti aldı rootlu 94 tane oyun yüklüydü

Ucuz kurtulmuşsun. Bizimkilere direk el koydular. Bilgisayar hocası gıcık zaten.

Bizim okulda öyle bir sorun olmadı yani hocalar biraz yaşlı ve tableti okula götürmüyoruz bilgisayar hocasına gelince odasından çıkmıyo zaten o yüzden sorun yok :D

Bizimkiler uyanık valla. Ara sıra her türlü aramayı yapıyorlar. Ben bu kadar psikopat hoca(lar) görmedim.