Erdem Ural
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde Sony Xperia M4 Aqua E2303 cihaz var, nefret ediyorum bu cihazdan, buna ben custom rom aradım fakat güzel rom bulamadım. Bende kendime rom yapacağım FTF dosyasını düzenleyip, ama nasıl yapabilirim.
Rom yapmaktan kastınız nedir? FTF dosyalarını en basit şekilde, WinRAR ile açabilirsiniz.
Bunu yapabilseniz bile böyle bir yöntemle rom editlemeniz mümkün değil.Fakat WinRAR ile açınca içine dosya atamıyorum veya silemiyorum
Bunu yapabilseniz bile böyle bir yöntemle rom editlemeniz mümkün değil.
Bunu yapabilseniz bile böyle bir yöntemle rom editlemeniz mümkün değil.
Düzenlemek derken, romun hatalarını çözmekten mi yoksa kendi zevkinize göre bir şeyler ayarlamaktan mı bahsediyorsunuz?
Merhaba. Kanaatimce şu şekilde daha az zahmetli olur; Cihazınıza güncel stock rom kurun ve rootlayın. İstediğiniz bütün değişiklikleri yaptıktan sonra sistem yedeği alın. Ayrıca boot yedeği de almanız gerekir. Daha sonra bunları flaşlanabilir bir zip dosyasına dönüştürün.Kendi zevkime göre düzenleyeceğim, gereksiz uygulamaları silip uygulamalar ekleyeceğim kendime özgü, hatta VenusOS diye birşey yapmak isterdim ama telefon ölü olduğu için ve kimse kullanmadığı için yapmayacağım.
Merhaba. Kanaatimce şu şekilde daha az zahmetli olur; Cihazınıza güncel stock rom kurun ve rootlayın. İstediğiniz bütün değişiklikleri yaptıktan sonra sistem yedeği alın. Ayrıca boot yedeği de almanız gerekir. Daha sonra bunları flaşlanabilir bir zip dosyasına dönüştürün.
Merhaba. Kanaatimce şu şekilde daha az zahmetli olur; Cihazınıza güncel stock rom kurun ve rootlayın. İstediğiniz bütün değişiklikleri yaptıktan sonra sistem yedeği alın. Ayrıca boot yedeği de almanız gerekir. Daha sonra bunları flaşlanabilir bir zip dosyasına dönüştürün.