selam dostum, gaming laptop arıyorsan ve ilerde sorun yaşamak istemiyorsan g920'ye bi bak derim ben kullanıyorum baya memnunum.
İndirdiğin her oyunda iyi verim almak istiyorsan diğer gaminglerin kullandıkları gibi ileriye dönük olarak üzmesini istemiyorsan g920 ye bak derim. 5080 ve 5090 ekran kartı seçenekleri de mevcut özellikle şu soğutma meselesini çok iyi çözmüşler. cihazda akıllı turbo soğutma var, bakır borular sayesinde fanlardan istediğim verimi alıyorum sıcak havayı dört ayrı hava çıkışından dışarı atıyor öyle eski usul fanlar gibi değil fan bıçak sayısı falan artırılmış havayı resmen vakumluyo içerde. termal tasarımı baya başarılı yani ağır yükte bile "thermal throttling" dediğimiz o performans düşüşünü yaşatmıyo. profesyonel render ya da en ağır oyunlarda bile makine stabil kalıyo. 16 inç ekran 300hz yenileme hızıyla birlikte işlemcisi 24 çekirdek
kasa zaten alüminyum, eski kasalar gibi esneme yapmaz baya sağlam bi duruşu var.Rgb aydınlatma klavyesi + rtx 50 serisi kartla birleşince tam bi performans oluyo ztn. her oyunu ultra ayarlarda yüksek fps ile akıtıyo. gelişmiş soğutma sistemi sayesinde o yüksek gücü uzun süre koruyabiliyo makine.bir çok laptopta üst segment olarak onca özelik barındırmazken istediğin her bir özelik bütçen uyuyorsa bi incele derim üzmez seni. Hem ileriye dönük olarak yeni çıkacak olan oyunlarda sorunda yaşamazsın hemde istediğin verimi tam alırsın.