GENERAL MOBİLE E TAB5 SORUNSUZ ROM ÖNERİSİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oalaydn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oalaydn

Original poster
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
5
2
27
Cihaz
General mobile etab5
General Mobile etab5 öğretmen cihazında sorunsuz rom rica ediyorum. En az sorun cıkaran romun linkini paylaşır mısınız ?

4.4.2 kullanırsan miui en iyisi ama 5.0 ve üstü için ben de arayıştayım +1

Android sürümü düşük ama stabil romlar var. [5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom bunu kullandım tavsiye ederim.
Şu an bunu kullanıyorum bunun android sürümü daha düşük [NEW]-[FINAL]-[STABLE] MIUI 8 V7.5.25 Global ROM FOR ETAB 5
fakat bana daha hızlı stabil geldi. Bunlardan birini kurun derim. 5 üzeri yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sorun çıkarabiliyor. Zaten cihaz aman aman oyun vs kaldıracak bir cihaz değil. Ortalama işlerini bu romlarda da rahat halledebilirsiniz.

en az 15,20 adet rom deneyiminden sonra AOSP LOLLİPOP ROM V1.1 1 senedir kullanıyorum pusula dahil tüm sensörler çalışıyor pil ömrü gayet iyi, hız normal .

Ben en iyisi cm13 snapshot diyorum fakat suan 5.1.1 orion os kullaniyorum arkdaslar marhsmellow harici youtube gibi yerlerde kalite sanki dusuk gibi ama stock ve aosp 6.1.1 ler bence en iyileri bide pubg mobile lite oynamiyorsaniz cm13 ama cm13 de bide instagramda videolarda yesil cizgi vardi

Link var mı ?
[automerge]1575712601[/automerge]
Evet rom tavsiye edecek arkadaşlar var mı öneriniz ?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[automerge]1581576167[/automerge]
Link verebilirmisiniz.
[automerge]1569948295[/automerge]

Link verebilirmisiniz
link aşağıdaki gibidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.