FM RADYO: MEGA
Murat Tutar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nis 2017 #3 kartal2387' Alıntı: Teşekkürler ama hep cızırtı var Genişletmek için tıkla ... Cızırtı yapma sebebi Telefon Sürüm ile alakalı
kartal2387' Alıntı: Teşekkürler ama hep cızırtı var Genişletmek için tıkla ... Cızırtı yapma sebebi Telefon Sürüm ile alakalı
kartal2387 Aktif Üye 5 Nis 2017 #4 Murat Tutar' Alıntı: Cızırtı yapma sebebi Telefon Sürüm ile alakalı Genişletmek için tıkla ... 7.1.1 den düşürmekmi lazım
Murat Tutar' Alıntı: Cızırtı yapma sebebi Telefon Sürüm ile alakalı Genişletmek için tıkla ... 7.1.1 den düşürmekmi lazım
Murat Tutar Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nis 2017 #5 kartal2387' Alıntı: 7.1.1 den düşürmekmi lazım Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum onu denemek lazım lolipop çalıştırıyor rootlu iken
kartal2387' Alıntı: 7.1.1 den düşürmekmi lazım Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum onu denemek lazım lolipop çalıştırıyor rootlu iken
S sepseri2 Kayıtlı Üye 24 May 2017 #8 Cihaz rootlu olmasına rağmen root yok diyor radyo çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz ?
R recsin Kayıtlı Üye 24 May 2017 #9 Crdroid rom da kernel problemi verdi acılmadı Son düzenleme: 24 May 2017
Warlok666 Kayıtlı Üye 16 Ara 2017 #10 Murat Tutar' Alıntı: FM RADYO: MEGA Genişletmek için tıkla ... Dostum dosya silinmiş tekrar yüklersen sevinirim. Emeğine sağlık.
Murat Tutar' Alıntı: FM RADYO: MEGA Genişletmek için tıkla ... Dostum dosya silinmiş tekrar yüklersen sevinirim. Emeğine sağlık.