General mobile Gm5 Plus Samsung Smart Tv Ye Bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan poofffs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

poofffs

Original poster
Kayıtlı Üye
11 Haz 2015
89
5
Cihaz
GM 5 PLus
ROM
Resurrection Remix 5.8.0
Başlıktada Belirttiğim Gibi Samsung Smart Tvim Ve Gm5 Plus Var Ekrani Ve  Sesi  telden  Hangi Kabloyla Bağlaya Bilirim.. Tv ye  Film Ve İnternette Gezinmek İçin..

Kablolu bir şekilde görüntü aktarımı yapmak istiyorsanız USB-C HDMI dönüştürücüsü almanız gerekmekte.
Ayrıca Ayarlar>>Ekran>>Yayınlama kısmından kablosuz olarak ta görüntü aktarımı yapabilirsiniz.

Asderdd' Alıntı:
Kablolu bir şekilde görüntü aktarımı yapmak istiyorsanız USB-C HDMI dönüştürücüsü almanız gerekmekte.
Ayrıca Ayarlar>>Ekran>>Yayınlama kısmından kablosuz olarak ta görüntü aktarımı yapabilirsiniz.
Teşekkür Ederim Micro Hdmı Alsam Ucunu Kutudan Çıkan Parçayla Type c ye Donusturssem Olur mu..

poofffs' Alıntı:
Asderdd' Alıntı:
Teşekkür Ederim Micro Hdmı Alsam Ucunu Kutudan Çıkan Parçayla Type c ye Donusturssem Olur mu..

Bildiğim kadarıyla kutudan çıkan dönüştürü sadece güç kanallarına sahip, yani sadece elektriği iletiyor.

Asderdd' Alıntı:
poofffs' Alıntı:
Asderdd' Alıntı:

Bildiğim kadarıyla kutudan çıkan dönüştürü sadece güç kanallarına sahip, yani sadece elektriği iletiyor.

Anladım Peki Alacağım Ürünün Linkini Verirmisiniz Kabloyla Bağlamak İçin. Ilgın için teşekkürler..

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu ürünü örnek olarak atıyorum, araştırırsanız belki daha ucuzunu ve kalitelisini bulabilirsiniz. Türkiye'de satılıp satılmadığından emin değilim.

Asderdd' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu ürünü örnek olarak atıyorum, araştırırsanız belki daha ucuzunu ve kalitelisini bulabilirsiniz. Türkiye'de satılıp satılmadığından emin değilim.

Tesekkur Ederim.. Bi İnceleyim.. Peki Kablosuz Olarak Desteklermi Samsung Smart tv.. Gm5i Bi Ethernet Kablosu Yaptirsam bağlana Bilirmiyim..

ben aldim type-c hdmi kablo televizyon görmedi baska ayar varmi bilgisi olan yada baglayan varsa bilgi verirse sevinirim

gm5 5d plus andriod 7.1 sonra hdmi kablo baglantı destegi kesmişdir google chromecast almak zorundayız yada eski bir version geri dönmek çözüm