anonimderp
Kayıtlı Üye
Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ?
anonimderp' Alıntı:Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ?
Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedimSONEROGUR' Alıntı:anonimderp' Alıntı:Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ?
Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım.
Nasıl yapacağız biraz anlatır mısınanonimderp' Alıntı:Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedimSONEROGUR' Alıntı:Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1793096fayn88' Alıntı:Nasıl yapacağız biraz anlatır mısınanonimderp' Alıntı:Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim